שבוע 38 כאבים מתחת לחזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 38 הריון שני, כבר חודש מרגישה כאבים מתחת לחזה עם חזייה הכאב בלתי נסבל אז אני נאלצת להסתובב כמה שיותר בלי למרות.שהחזה כבר עצום ואין מצב להסתובב מחוץ לבית בלי . למשהי כאן יש איזה טיפים להקלה על הכאבים האלה ????? סוג של לחץ מטורף בשדיים אני ממש סובלת מהם זה פשוט בא והולך בכל שעות היום תודה !!

ברווזה :)
4 תגובות
עמוד 1

• לחץ בשד עצמו? או מתחתיו?

החזיה שלך עם ברזלים? עדיף בלי.
    הבלוג שלי

• העובר לוחץ כלפי מעלה לפעמים (זה בדר"כ הרגלים שלו/ שלה) אני ממליצה לנסות לנוח כמה שיותר במצב שכיבה שה אמור להקל על הלחץ.

• מה שאמרה זאת שמעלי זה לא ממש קשור לחזייה העובר פשוט לוחץ אני בימים שלפני הלידה היתי משתגעת מהכאבים שם היתי מתעוררת בלילה וממש כמעט היתי בוכה..יאלה את כבר בסוף אוטוטו וזה נגמר

• אה... כי לא הבנתי למה החזיה מפריעה לך. תלבשי מה שנוח לך.
    הבלוג שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה