-
ואופס.....
הספיקה שוב להעלם
-
מה פתאום הספקתי להעלם???????
לא שמתי לב
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
ועינבר- מה הסיבה שלך???
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
-
בושה וחרפה ככה לנטוש
פייס: ortal_hori
-
לי מותר!
תמיד
-
-
אני רק עכשיו מתחילה להפנים את ההריון
-
אל תפספסי בדיקות! זה חשוב...
העמסת סוכר גם. כל הריון שונה מאחר... אל תקחי סיכונים
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
העמסת סוכר היא בדיקה קריטית.
אל תפספסי. הנזק לך ולעובר יכול להיות גדול מידי במקרה של סכרת.
-
ההבדיקה לא כ"כ קריטית אם הסוכר שלך בצום תקין
רק אם יש לך סוג דם מינוס אל תשכחי את האנטי D זה באמת חשוב!!!
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
-
אני לא הייתי לוקחת על עצמי אחריות כזו...כל הריון עשיתי את זה
-
מילנה -הרופא שלי אמר שאפשר גם עד שבוע 30 לעשות ,יש לך עוד שבוע תקבעי תור ולכי