בטא קטן מ-5 האם בהכרח אני לא בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

החודש קרה לי דבר מוזר, מעט אחרי הביוץ הופיעו דימומים קלים קלים ולא סדירים (יום כן יום לא) למשך בערך שבוע - עד לפני יומיים.

אצמול הייתי אמורה לקבל מחזור.

עשיתי אתמול בדיקת דם כי חשדתי שאני בהריון ויצא בטא קטן מ-5?

עד עכשיו לא קיבלתי.... לדעתכן אני צריכה לעשות בדיקת דם נוספת אם לא אקבל עד שבוע הבא? או שאם הייתי בהריון אז בוודאי שבטא הייתה ערך הגבוה מ-5?

אגב אני מניקה את הקטנה שלי (שנה וחצי), יש קשר???

אשמח לעזרתכן....
    אלכס.
4 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שבהנקה המחזור לא סדיר, זה א.
    ב - יכול להיות שאת בהריון ובייצת מאוחר, לכן הבטא עוד לא עלתה, זה אופציה.
    יכול להיות שהיה לך הריון כימי, והבטא כבר התאפסה.

הכל יכול להיות, בקיצור, תחכי עוד שבוע.
  • אצלי בהריון הראשון, יצאה בדיקה אחת ביתית לא ברורה. הלכתי לבדיקת בטא ויצא שלילי.
    דיברתי עם הרופא משפחה שלי ושאלתי אותו איך יכול להיות תשובה כזו של הבטא ושעדיין לא קיבלתי מחזור.
    הוא ענה לי: "נחכה למחזור הבא ואם לא יגיע המחזור נתחיל סדרת בדיקות לראות מה לא תקין". ידעתי שאין מצב שמשהו לא תקין אצלי ולאחר שבועיים שהמשכתי לא לקבל מחזור עשיתי שוב בדיקה בביתית שיצאה חיובית באופן מובהק.
    כששאלתי את הרופא נשים שלי איך זה הוא הסביר שהיה כנראה ביוץ מאוחר.
    בהצלחה.
  • מנסיוני הרב לצערי פחות מ-10זה לא הריון
    מאחלת לך וגם לי הריון תקין ובקרוב
  • חברותי חיסו את האופציות מאחלת לך בשורות טובות עדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה