שבורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ?מר לי כל-כך.
    מתוסכלת ועצובה ומקנאה.
    עברו 3 חודשים מאז הגרידה.. החיים חזרו למסלול, אבל אני לא.
    אין יום שאני לא חושבת על ״מה היה קורה אילו..״ ובאיזה חודש הייתי אמורה להיות היום...
    הייתי צריכה להיות כבר עם בטן גדולה.. עם האהבה שלי בתוכה.
    אבל אני לא.
    רק סתם מישהי מוקפת הריוניות ואכולת קנאה.

5 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי כמה זה מוכר לי, אצלי עבר יותר משנה מאז הגרידה ואין יום שאני לא חושבת על זה , \אבל אין מה לעשות מתוקה ממשיכים הלאה לעבר המטרה הקדושה שלנו , מאחלת לך קליטה מהירה והריון תקין הפעם.
  • צר לי מותק... לא קל בכלל
    מאחלת לך שכבר החודש תתבשרי בבשורות טובות
    9 חודשים תקינים ומשעממים

• שולחת לך
  • אוי מותק....מבינה לליבך. גם אני איבדתי אוצר קטן...כרתו לי חתיכה מהרחם עם העובר בפנים, ולא הייתה לי יותר מדי ברירה. המחשבות נודדות כל הזמן אבל-את חייבת לזרום, להניח לעבר במקומו המכובד ולחשוב מה העתיד שיגיע! על הילדים הנפלאים שעוד יהיו לנו...נשיקות
  • בתור אחת שעברה 7 הפלות, והיום ב"ה יש לי ילדים, אני מבינה מה עובר עלייך- גם אני הייתי שם.
    בעזרת ה' עוד יהיו לך ילדים והימים של הבכי יהפכו לימים של שמחה, היום של הגרידה ייזכר כיום עצוב אבל את כבר תהיי עסוקה בילדים שלך.
    תשמרי על הכוחות הנפשיים שלך ותהיי חזקה, זו רק תקופה קשה- וזה עוד בעז"ה יעבור!!

בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה