פורום ז"ל היית לי בית חם למשך 5 שנים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל אולי זה הזמן באמת לפנות מקום לבנות אחרות , זהו דרכו של העולם הפורומים :) תשמרו על הבית הזה ותהנו ממנו
30 תגובות
עמוד 1
ואני כבר בשביעי חחח
זהו פרשת?
עדיין לא סופית אבל יבש כאן משהו ,ממש מדבר סהרה
אסקי שאלה לי אלייך !!! הסרגלים האלה יהרגו אותי שישי או שביעי!?!??! מה נסגר
עוד שניה גם את בשביעי חחח חכי עוד יום יומיים גם אצלך יתעדכן :) בעיקרון זה משבוע 27
מאיהההההה לאאאאאאאא אל תעזבי!!! גם לי לא קל עם השממון אבל אי אפשר לעזוב בית
שירה מאמי ,זה לא שירשור מהסוג הזה של אני עוזבת בכותרת הראשית ובואו תשכנעו אותי כמה אני מהממת וחייבת להשאר וכמה חבל אם תלכי , לא זו כוונת המשוררת :) אני מתאבלת על הפורום הנהדר שמת לו בנתיים מול העיניים בגלל פייסבוק ...גם אני בפייסבוק יותר נוח להכנס לשם ,אבל זה לא אותו דבר ,ואני תמיד נלחמת עם עצמי למחוק את הפייסבוק או לא למחוק זאת השאלה ... מנקה את הפייסבוק כשתופסת קריזה צידי פעם ,פעם אחרונה מחקתי 100 אנשים ואחרי זה עוד 30 ,לא אישי בכל...סתם ימים כאלה ...אכנס לכאן מידי פעם לא עוזבת
שירה בתור אחת שגולשת מהפלאפון בעיקר מאוד קשה הגלישה לפורום ואני יכולה להבין חמה ײַותר קל בעידן של היום להיות בפייס
מזגיר לי את ההתחלה שלי בפורום. ימים שהוא בקושי היה זז ואני יושבת בדירה הצנועה שלנו על המחשב שנמצא בתוך הסלון וגולושת בלי סוף עד אמצע הלילה לפנות בוקר בבוקר. אוי ההתמכרות.....
אני כל הזמןפה רק שתדעו אנילא עוזבת. פשוט מאוד מאוד קשה לי להגיב (טכנית)
כן הבנתי את העניין הרי גם לי היה פייסבוק בגלל זה אין לי מה לומר
אבל עדיין עצוב לי.
אני עדיין לא מבינה למה שלא תתחי פייס סודי נעול אישי פרטי רק לפורום?
כי זה לא קשור לסודיות שלי מול הפייסבוק טוב, גם בעיקר עצם היותי במסגרת הזו עושה לי לא טוב אני יודעת שזה לא מובן כי זה קשור להתחלה החדשה שלי מלפני יומיים אבל אני מרגישה כבולה.
ועד שלא אעבוד על עצמי, מעדיפה להתנתק
בכל אופן תודה לכולן על ההצעה וההזמנה.
שירה אני עדיין נכנסת לכאן רק בגללך
מאיה!!!!!! לא!!!!
צוצית אני מבינה שיש דופק
כן!!!!!! איזה אושר זה היה
מאיוש׳ -
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
סיפורי לידה אי אפשר לספר בפייסבוק. פה יש כאילו הרבה יותר מקום לכתוב... וסמיילים. אז את תיהיי חייבת להכנס לפחות! בשביל זה
אחוונת
מיצי פייס: ortal_hori
מיצי צודקת וגם מרגיש אינטימי יותר וחוץ מזה שירה פה ועוד שהן להן פייס... ונקווה שלא תעלמי לגמרי ותודה על עזרתך בעצותיך בכל...
לוקחת את המילים שלי בחזרה - חזרתי הביתה
יששששששששש מאיה
כאילו שעזבת מתשהו פייס: ortal_hori
לא עזבתי :) רק בדקתי את הדשא של השכן - והוא לגמרי צהוב חום