היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכל הבנות המקסימום של הפורום!!! אני קוראת בפורום מידי יום(מזל שיש לי חצי שעה להעביר באוטובוס).. ורק עכשיו אגרתי את האומץ לכתוב פה.. נתחיל בזה שאני מלאת חששות!! אני בת 24 וחצי נשואה 7 חודשים... לפני ארבעה חודשים נכנסנו להריון..היינו בעננים... סיפרנו אחרי חודשיים רק להורים ולאחים.. יום אחד הלכנו לבדיקת אולטרא סאונד שיגרתית,שבוע 9.. נכנסנו לרופאה שנינו בהתלהבות, עד שהרופאה הורידה את החיוך, ואמרה בקור לב וחוסר אמפתיה ״טוב, אין דופק, יאללה אני אביא לך הפניה למיון לעבור גרידה להוציא את ההריון הזה ממך״... באותו היום חרב עלינו עולמנו.. בעיקר עולמי... לא יצאתי מהמיטה, שכבתי ובכיתה, בעלי שיהיה באיא הכי תומך ועוזר אבל את מה שמרגישים בלב אי אפשר להוציא... ההורים של שנינו תמכו וניסו לעודד שפעם הבאה יהיה יותר טוב!... היה קשה להתאושש מהניתוח, בעיקר מפשית מאשר פיזית עברתי גרידה, לפחות הכל עבר בשלום, עברתי מחזור אחד, ואחריו המשכנו לנסות.. ב״ה כנראה שישר נקלטתי וכעת אני בהריון... כנראה שבוע חמישי.. התחלה.. עשיתי 2 בדיקות ביתיות שניהם יצאו חיוביות.. בדיקות דם בטא 1260, ויומיים אחרי 2780.. טפו טפו...
מה עושים מכאן?? איך ממשיכים לחיות בלי פחד?? בלי לחצים?? בלי דאגות??? מתי כדאי ללכת לאולטרא סאונד, שלא יהיה מוקדם מידי ולא יראו דופק..??
תודה רבה לכל מי שקראה, מאחלת לכולם עוד החודש להקלט ולכל ההריוניות לידה קלה כתרנגולת..
18 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה ובשעה טובה
אגב אני ממליצה לך לבדוק דופק בשבוע 7-8 שגם אם היה ביוץ מאוחר לא תלחצי לחינם...
תעדכני בהצלחה!!!
אני בהלם שהרופאה דיברה בצורה כזאת קרירת רוח.. מה זה בצורה כזאת לדבר? זה אובדן לכל דבר. עלק "בוא נוציא ממך את ההיריון" זה ממש עיצבן אותי. עכשיו בנוגע להירייון החדש,אני ב"ה טפו טפו לא חוויתי כאלה דברים ומאחלת לעצמי גם לא לחוות אבל היו לי הרבה חברות שעברו הפלות ונכנסו להיריון חדש וילדו תינוק בריא. העצה שלי זה פשוט לחשוב חיובי,לחייך,לאכול בריא ,לישון כמו שצריך והכי חשוב לא להיות בחרדה כי הכל מועבר לתינוק.
מאחלת לך המשך היריון תקין קל ו9 חודשים מלאים שבסופם תחבקי
בנות תודה רבה על התגובות החמות.. שירה... אקח את עצתך אנסה לחשוב רק חיובייייי מיכל.. הרופאה הזאת לא הייתי נותנת לה לטפל באף אישה!! אני כאילו בלעתי את הלשון... היא סיימה את הבדיקה.. לא נתנה לנו בכלל לעכל ולהבין מה הולך.. בעלי ביקש שתעשה בדיקה חוזרת ולא תקבע את גורלנו כל כך מהר.. היא התעצבנה והחליטה בשיא חוצפתה לצאת על בעלי.. ״מה אתה חושב שאני משחקת פה??? אם אמרתי שרין דופק אז אין דופק״.. בעלי הודיע שאני לא קמה מהמיטה בלי בדיקה חוזרת.. לא הייתה לה ברירה ועשתה שוב.. אמרה ״נו...כמו שאמרתי אין דופק.. עכשיו היא תקום מהמיטה???״ היינו בשוק... התלבשתי נכנסנו לרכב ופשוט ישבנו שם בחניה ובכינו במשך שעתיים!! לא מאחלת זאת לאף אחת!!
אני מרגישה את כאבך! ומזדה מאוד. בזמנו, בגיל 23, גם אצלי היה הריון ראשון, שמחה עד השמיים ואז דימום - עברתי הפלה בשבוע 9. יש לי רחם קרני כלומר הצורה שלו עם זה עיגול עם כמעין קרן מתמשכת. אין זה אומר דבר על הריון או על לידה. אבל נכנסתי לרופא חסר רגישות ואמר לי שיש לי רחם מעווות. הייתי בשוק צריך רק לחייך!
יש רופאים חסרי טאקט
איזה רופאה חצופה
אויי בנות.. כמה כיף לקרוא את התגובות.. תודה על היחס החם!! מנסים לחשוב חיובי כמה שיותר... שבת שלום
רופאה מטומטמת אין ספק
ברוכה הבאה! כמו שכבר אמרו לך - דופק לא לפני שבוע 7-8 שיהיה לך הריון קל ותקין!
תודה רבה לכולן...
ברוכה הבאה!! הזדעזעתי לקרוא על הרופאה שלך, כמה חוסר רגישות ואטימות במקצוע כל כך רגיש ועדין
קודם כל ברוכה הבאה והמשך הריון קל ותקין בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
ברוכה הבאה לפורום
היי! ברוכה הבאה ובשעה טובה!
גם אני הייתי אצל רופא חסר רגישות בהריון האחרון... התחושה היא נוראית.
באתי אליו לבדיקת דופק, והוא בהתחלה אפילו לא הסכים לעשות לי US... אחרי מסע שכנועים הוא עשה לי ואמר: "אין דופק, חבל על הבדיקה".
שאלתי אותו אם הוא מוכן לבדוק שוב, והוא בדק בליווי פרצוף כועס ואז אמר: "אוקיי, יש דופק. מרוצה?!"
יצאתי ממנו בסערת רגשות והחלפתי רופאה.
שיהיה המון בהצלחה ועדכני
איזה מקסימות!!! באמת יש רופאים שלא צריכים לעבוד במקצוע הזה... מה שבטוח בהריון הזה אני לא מתקרבת אליה!!! שבוע טוב לכולם.. בשורות טובות!!!