תקשיבו אני בלחץ:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות אתן לא מבינות
    אני לא יודעת אם חלקכן ראיתן.. אבל במלחמת יום כיפור נהרג דוד שלי ובשנת 2002 בן דוד שלי שנקרא על שמו גם הוא נהרג.. שניהם ילדים.,בשנות העשרים לחייהןם.
    אחי המתוק החליט ללכת לקרבי לשיריון.(הוא משרת על גבול לבנון). אני כל כך התנגדתי לזה והיה לי קשה לקבל את זה,כל לילה אני מבקשת מאלוהים שישמור עליו.
    ועכשיו אני שומעת שהיום יורט מזל"ט מעל חיפה שהגיע מלבנון.(http://news.walla.co.il/?w=/2689/2636514&utm_source=outbrain&utm_medium=widget&utm_campaign=obclick&obref=obinsite). ואני אוכלת סרט שתפרוץ מלחמה בצפון והוא שם..
    בנות תעזרו לי,אני ממש בחרדה,משתדלת לא לחשוב על זה אבל קשה לי

6 תגובות
עמוד 1
  • יפתי כמו שהגבתי לך בפייס..
    הכל יהיה בסדר.
    אלוהים ישמור עליו ועל כל החיילים
    אני יודעת שזה קשה שמדובר באחיך אבל אני בטוחה שהכל יהיה בסדר
    תנסי להירגע ולחשוב רק חיובי
    תאמיני לי שאני גם כמוך בידיוק ואני תמיד מנסה לחשוב חיובי
    אל תיכנסי למחשבות רעות כי זה ממש לא בריא!
    ואחיך בקרוב יחזור הביתה בריא ושלם!
  • תודה מאמי שלי.
    בע"ה שאלוהים ישמור על כל חיילנו.אמן

• חמודה רק מחשבות חיוביות

ובעז"ה כל חילינו יחזרו הביה בשלום

• תודה

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה