היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי כן זאת שוב אני חחח המחזור עדיין לא הגיע וזה כמעט שלושה שבועות לפני שבוע עשיתי בדיקת דם בטא פחות מ5. הייתכן שאני בכל זאת בהריון???
5 תגובות
עמוד 1
שאלה שאין עליה תשובה :) האם המחזור שלך סדיר? לי לפעמיים גם יש ״איחור״ של שלושה חודשיים מהסיבה הפשוטה שאין ביוץ טבעי... אז תתני קצת יותר פרטים כדי שנוכל לייעץ לך....
יחסית הוא סדיר יש איחור של יום פה יומיים שם אבל בגדול סדיר זה איחור שמעולם לא היה לי
תעשי בדיקה נוספת.... ואם עדיין שלילי, אז לכי להיבדק..
בהצלחה!
היי מעין, איחור יכול להיגרם מכל מיני גורמים, יכול להיות ביוץ מאוחר או היעדר ביוץ וכמובן יכול להיות הריון. כשלי קרה כך, הלכתי לרופא נשים, שעשה אולטרא סאונד ואמר שלא היה ביוץ וכנראה גם לא יהיה בקרוב ועל סמך זה נתן הפניות לבדיקות. ממליצה לך ללכת להיבדק, ומאחלת לך שיראה עובר..
לדעתי- תבקשי שוב הפנייה לבדיקת דם נוספת לבטא אם ייצא שלילי והמחזור עדיין לא יגיע תפני לרופא..
לפני תקופה גם לי קרה - ולבסוף התגלה שיש לי ציסטה גדולה שהפריעה למחזור לצאת ...