-
הריון ראשון - לאמא שלי בשבוע 6 כשחשבתי שהפלתי, לשאר המשפחה בשבוע 11+ כמה ימים כשחזרתי מטיול בארגנטינה ולכולם בערך בשבוע 13.
הריון שני - למשפחה אחרי דופק (נדמה לי ששבוע 7), לחברים גם בשבוע 7, בעבודה משבוע 11 אחרי השקיפות עורפית.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
למשפחות אחרי בדיקת דופק- שבוע 7
לחברים קרובים שבוע 10
לכל השאר בשבוע 13 אחרי השקיפות
-
הריון ראשון - רשמית רק אחרי החתונה
פייס: ortal_hori
-
ודרך אגב, תמיד היתה איזה חברה טובה אחת שידעה לפמי כולם
אה וכמובן הפורום
פייס: ortal_hori
-
אחרי הדופק להורי אחיותי לחמתי וגיסתי...6+4
בשבוע 8 התאשפזתי עקב הקאות יתר
ולא היה בא לי להיות לבד אז סיפרתי לידיד טוב שלי ולדודה שלי וסיפרו לסבתות לאחת שתברך ולשנייה לא היה נעים
-
להורים שלי אחריצהבדיקת הריון
להורים של בעלי אחרי הדופק
לשאר אחרי השקיפות/סקירה
-
עוד כשאיחר לי כל העולם ואשתו ידעו.
כשעשיתי בדיקה סיפרתי להורים שלי ושל בעלי
שבוע אח"כ לכולם ...
-
בהריון של מיקה סיפרתי כבר בשבוע 6
(אחרי בדיקת דופק)
ובהריון של מיכל - ברגע שגיליתי
שבוע 12
-
הריון הראשון
בדיקת דופק- הורים ואחים מ2 הצדדים
אחרי השקיפות- חברים קרובים
אחרי הסקירה- כולם
הריון שני-
כבר בדופק למשפחה וחברות טובות
אחרי השקיפות- כולם
-
להורים - אחרי הדופק
לכולם - אחרי שקיפות
-
חח.. חמתי ידעה עוד לפני בעלי, איך שקיבלתי את התשובה של הבדיקה הביתית התקשרתי אליה.
בעלי ידע באותו יום אחה"צ. בדיוק זה היה יום נישואין שלנו ונתתי לו את הבדיקה כמתנה...
אמא שלי וסבתא שלי, לא זוכרת - אבל גם בסמוך מאד לתשובה.
חמתי סיפרה לחמי ולגיסי רק אחרי 3 חודשים..
ובעבודה- האחראית הישירה שלי (שכל הזמן אמרה לי שהגיע הזמן לעוד ילד) ידעה ישר והבוסים ידעו אחרי השקיפות כי כבר התחילו שאלות במשרד ויש לנו איזו "נשמה טובה" שכל דבר מעבירה להנהלה, אז כדי שלא יתחילו שמועות...
-
אני עכשיו בשבוע 14 הריון ראשון, אמא ידעה כמה ימים אחרי שגילינו, שאר ההורים ידעו אחרי הדופק, אחים שלי גילו בטעות (להורים שלי אין את זה בלשמור סודות...) לאחים של בעלי נספר אחרי הסקירה.. חברים- הקרובים וחסרי הטאקט ששואלים אני לא משקרת, מרגיש לי לא טוב לשקר, השאר ידעו גם אחרי הסקירה (כבר מתחילים לראות..)
-
בהריון הקודם והנוכחי סיפרנו למשפחה בשבוע 8.
לשאר סיפרנו בהיריון הקודם בשבוע 13
ובנכוחי בשבוע 17
-
בהריון הראשון סיפרתי מיד אחרי הפיפי על המקלון לכל המשפחה
בהריון השני, חמתי לשעבר ידעה ראשונה גם מיד אחרי שעשיתי פיפי על בדיקת ההריון, ואז סיפרתי לבעלי לשעבר. להורים שלי סיפרתי שבועיים אחרי
בהריון הנוכחי, שבוע אחרי הבדיקה של המקלון סיפרנו להורים שלי ולהורים של בעלי הנוכחי.. לסבתא שלי אני עדיין לא מספרת.. אני אחכה איתה עד אחרי השקיפות
-
הריון ראשון, עם תוצאה של בדיקת דם להורים ולחברה קרובה, לכל השאר אחרי שקיפות.
הריון שני - להורים אחרי הפיפי על המקל, לשאר אחרי בדיקת דם בעבודה בשבוע 17
הריון שלישי - אחרי שניגבתי את הדמעות וראיתי את ה 2 פסים (הריון הפתעה!!!) התקשרנו להורים ולחברה טובה שלי. בעבודה כבר לא הסתרתי סיפרתי אחרי הדופק.
-
הריון ראשון- להורים אחרי בדיקת דם
בעבודה- כבר ראו לבד כי הקאתי הרבה
למשפחה- ההורים עשו את העבודה די מוקדם למרות שבקשנו לא לספר
אבל ההורים שלי ספרו רק אחרי חודש חמישי
הריון שני-אותו דבר רק שלהורים היה שבוע אחרי בדיקת דם- גם עשיתי אותה בשלב יותר מוקדם מההריון הראשון
כך שבאמת יצא אותו דבר
-
אמא שלי ידעה מהרגע שהבטא חזרה חיובית!