שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום בנות
    יש למישהי מושג על שמירת הריון איך כל הסיפור הזה מתנהל ??
    למשל הייתי אצל הרופא והוא רשם לי שמירת הריון עכשיו אני צריכה להביא מהעבודה טופס שהם מילו ולהגיש לביטוח לאומי.. בקיצר רציתי לדעת אם אני מחכה לאיזו החלטה מביטוח לאומי שכן ההחלטה של הרופא שלי מקובלת עליהם ?? או שאהה אם הרופא שלי רשם שמירת הריון על הלידה ככה זה יהיה ??
    מי שעברה שמירת הריון אשמח מאוד לקצת מידע :))
    אחלה שבת
4 תגובות
עמוד 1
  • כידוע לי האישור של הרופא מספיק
    כדאי לך לבדוק באתר של ביטוח לאומי יש שם את כל הפרטים כי יש גם כמה תנאים ואחד מהם זה תקופת אישור המחלה שלך של השמירת הריון כי אם זה מאט ימים אז זה לא ישולם לך..אני לא בטוחה לגבי תקופת הימים אז תבדקי באתר
  • האישור של הרופא ממש לא מספיק.
    את צריכה להדפיס טפסים מביטוח לאומי,למלא אותם,וגם לתת למעסיק למלא לך אותך.
    בנוסף לפני שיוצאים לשמירת היריון ,את צריכה לשבת חודש בבית ואז להגיש את הטפסים,במידה וזה מאושר,הימים מוחזרים לך ובמידה ולא את סופגת על חשבונך.
    את הטפסים את מגישה לביטוח לאומי ויש ועדה ששם הרופא עובר על הטפסים שאת מגישה(סיבת השמירה וכל הדברים הנלווים למשל אשפוזים וכאלה..) ואז את מקבלת קוד אישי בטלפון ומתקשרת לברר,והם נותנים תשובה אחרי שבועים-שלוש.
    בהצלחה,אם את צריכה משהו אני כאן.

• האישור של הרופא זוהי רק ההתחלה
    יש ועדות של ביטוח לאומי שגם צריכים לקבל אישור.
    יש כאלו בנות שמה שהרופא כתב להן לא הספיק לביטוח לאומי והן לא קיבלו שמירה
    עדיף ללכת גם לרופא תעסוקתי,.. ואת במיון או משהו כזה לבקש גם משם המלצה.. (כמובן במידה שאת צריכה ולא סתם)

• תודה בנות
    מחר אני אברר הכל בביטוח לאומי
    שבוע טוב לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה