שאלת כינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבת שלי חוץ מזה שהיא אוהבת לשחק בארגז החול וחוזרת עם חול על הראש מידי פעם, היא נקייה לגמריי מכינים.
    אני מידי פעם בודקת לה את הראש ואין סימן לשום דבר חי!
    אתמול שמתי לב שנקודות לבנות דבוקות על השיער. האם מדובר בביצים? עדיין אף כינה לא נראתה. והילדה לא מתגרדת!
    הורדתי לה נקודה אחת והיא נראתה כמו טיפה ארוכה ורזה מאוד. ניסיתי לפוצץ ולא מתפוצץ.
    חפפתי לה את הראש פעמיים עם שמפו נגד כינים, ממש קירצפתי לה את הראש והעברתי מסרק צפוץ והנקודות עדיין על השיער. ומרחתי לה טיפות רוזמרין לאחר החפיפה.
    האם זה ביצים, למרות שאף כינה לא נראתה? מה זה יכול להיות?.
    צריך רק לחייך!
10 תגובות
עמוד 1
  • מאוד יכול להיות שזה ביצים...
    לוקח לביצים בין 10 ל-14 ימים לבקוע.
    הביצים הן שקופות או לבנות, מאורכות ודבוקות על החלק של השיערה שקרוב לשורש.

טוב שעשית מה שעשית מבחינת הטיפול.
    לצערנו צריך להיות עריניים לפני שמתפתח גן חיות על הראש.
    אוףףףףף - הכינים הללו זה מכת מדינה.

אני נדבקתי בכינים מהאחייניות של בעלי לפני כשנתיים,
    והשתמשתי בחומר שקוראים לו "ONCE" של חברת "הדרין".

מורחים למשך 15 דקות, אין ריחות לוואי
    והכל נעלם לאחר הטיפול כלא היה.

ממליצה להמתין מספר ימים, ואם את רואה כינים חיות,
    לעשות את הטיפול.

בהצלחה!
  • הייתי בסופר פארם, והרוקח נתן לי ספריי ריזאלטס. הבטיח שזה חומר חזק שמטפל בכינים ובביצים יחד. טיפול אחד עכשיו ועוד טיפול בעוד שבוע וזהו.
    המחיר גם חזק
    צריך רק לחייך!
  • יופי!!
    תבדקי אם רשום שאפשר לעשות טיפול כזה לנשים בהריון (עבורך).

המלצות נוספות:
  • אצל עידו ראינו איזה פעמיים ביצים על הראש - אף כינה לא נראתה - רק כינים.
    בלי גירודים וכלום- סתם בבדיקות שיגרתיות.

קניתי ריזאלטס. באמת עובד די טוב ופותר את הבעיה לאיזו תקופה - אבל צריך לעקוב...
    אני לא מתעסקת עם זה - לא מצליחה למצוא את הביצים, וגם נגעלת מזה. מזל שלבעלי יש את הסבלנות ושהוא לא נגעל מזה. הוא פשוט בודק, אם מוצא, מפוצץ וזהו..
    בהצלחה.
  • אין מצב שבעלי יתעשק עם הנושא הזה, גם ככה הוא לא רואה כלום.

מחר כל בני הבית יקבלו טיפול, כולל מצעים ומגבות.
    הבעיה שאין מי שיבדוק לי את הראש. אז נשאר לי לעשות לעצמי על עיוור. לא רשום על האריזה שאסור לנשים בהריון, אז זה אומר שמותר לי להשתמש עליי.

יש לי טיפות רוזמרין וגם השמפו הרגיל שלהן מכיל רוזמרין.

ביום שני כשחוזרים לגן אודיע לגננות לשים לב לנושא.
    הגננות יכולת גג לשים פתק להורים, אבל יש הורים שלא דואגים מספיק לילדיהן...

האם רוזמרין באמת מרחיק כינים?

יש לי עוד שאלה: נגד הכינים שיש על הראש ניסיתי להוציא אותן עם מסרק צפוץ וזה לא עזר... אז איך מוציאים אותם?
    צריך רק לחייך!
  • אוף הספריי הזה הוא לא 100% נפטר מכינים. עוד אחרי הטיפול הוצאתי ביצים באופן ידני.
    צריך רק לחייך!
  • אני לגמרי מבינה אותך!!! זה פשוט מכה!! מעבר לזה, גם יכול להיות שהיא נדבקת לא רק מהארגז חול אז לדעתי תבקשי מהגננת שתגיד לכל ההורים לטפל. אני בהמלצת חברה התחלתי להשתמש בשמפו כינקייר של מורז והוא ממש עזר, את מקבלת את זה עם מסרק צפוף ומה גם שהוא טבעי. בינתיים הראש נקי ועברו כבר משהו כמו שבועיים.
    אני מבינה שהשמן רוזמרין לא עבד לך למרות ששמעתי שדווקא הוא כן אמור לעבוד...מוזר..

• ספרי לי על זה
    פייס: ortal_hori

• רשום על האריזה טיפול הבא בעוד 7 ימים.
    לחכות שבוע או להמשיך בטיפול כל יום?
    צריך רק לחייך!
  • צריך לחכות שבוע.

אני בכל מקרה כל יום בודקת להן את הראשים, מניסיון
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה