אני בדיכאון ): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לאיתיוש שלי בעיה עם יציאות הוא מוציא גושים כמו של מבוגר ומתענה!!!! יום שישי בבוקר אחרי שהחליפו לו אוכל של אינפמיל התאמץ חקק והתחלתי לעזור לו ללחוץ הילד במשך 5 דקות מוציא קקי כמו נחשים מסכן שלי
11 תגובות
עמוד 1

• בן כמה הוא?
    את יכולה לעזור לו עם את מכניסה ממש מעט מד חום עם וזלין
    את יכולה גם להשכיב אותו על הגב ולהרים לו את הרגליים לכיוון הבטן (מכופפות, כמו שיושבים באסלה...) וללחוץ קלות על הבטן לשחרר קצת ושוב. כשאת רואה שמתחיל לצאת משהו תשאירי את הרגליים צמודלבטן ותחכי שיסים...
    בעיקרון גרבר שזיפים זה מעולה
    בהצלחה
  • מתוקה..... ליבי איתך!
    אני מכירה מקרוב בעיות קקי ממיקה...
    האם את מניקה?
    הנקה יש תופעה כזו של מיעוט ביציאות בתקופה הראשונה אחרי לידה...

מה שאני עשיתי זה לעזור לה עם מדחום בטוסיק ונרות גליצרין.

יש הרבה אנשים שלא אוהבים את השיטה הזו...
    אבל אני עשיתי בעדינות - בהמלצת הרופאה שלנו.

מרחתי את הקצה של המדחום בוזלין,
    הכנסתי פנימה לפי הטבעת רק את הקצה, ולחצתי מעט למטה.
    ככה עשיתי במשך 5 דקות - פעם ביומיים.
    בדרך כלל היה יוצא המוןןןןןןןןןן.

בנוסף, כדאי לתת נרות גליצרין - רק חצי נר חתוך לאורך
    (זה יוצא דק יותר וגם בכמות זה מפחית בחצי).
    אני לא יודעת מה בנוגע לעגבנייה או תה צמחים...
    כדאי להתייעץ עם רופא בהקדם.

עוד משהו - במשך היום תעשי לו תרגילים:
    הצמידי את הרגליים שלו לחזה במשך כמה פעמים,
    תערסלי אותו על היד שלך (לאורך הזרוע),
    תחזיקי אותו כשהברכיים שלו צמודות לחזה.
    זה אמור לעזור מעט, או לפחות להקל על הכאב.

עדכני

• בגיל חודש אל תתני לו עדיין שום דבר לאכול...
    כל דבר יכול לגרום לאלרגיה ולבעיות בקיבה.
    תנסי את המד חום ומסג׳ים...
  • הוא בן חודש.
    אני לא מניקה.
    נתנו לו אוכל חדש אינפמיל בגלל הפליטות.
    עם רגליים צמודות זה רק מה שאני עושה בכדי לעזור לו רק שהפעם זה לא הצליח והקקי נשאר בפנים.
    עם מדחום ושמן זית לא הלך לא עשה כלום..
    רציתי לתת חצי כפית של עגבניה כי גם לבת שלי זה היה אבל בגיל אני חושבת 3 חודשים נתנו עגבניות.

היום יש לי תור לרופאת משפחה אני לא יוצאת משם עד שאין פיתרון
  • אם החליפו לו לאינפמיל זה אומר ריפלוקס, ואז לא כדאי עגבניה כי זה גורם צרבות.

2 הבנות שלי היו עם אינפמיל שגרם להן לעצירות, לכל בקבוק של אינפמיל הוספנו 5 cc של שמן קנולה וזה עזר, הן עדיין עשו קקי קשה אבל זה לא כאב להן ןהן פחות התאמצו.

• מגיל חודש מותר לשתות מיץ מעגבניה מגורדת בפומפיה. בגיל הזה היה לשמואל שבוע קשה של עצירות ורופאת הילדים אמרה לי בר היחיד ששמותר החל מגיל חודש זה מיץ של עגבניה מגורדת.
    בהצלחה!!!

• מוכר לי אם כי לא עד כדי כך
    קרעת לי את הלב עם התאורים האלה

• הבת שלי גם סבלה נורא, הייתי מזריקה לה 2cc שמן שקדים לטוסיק וזה היה עוזר לה מאוד, מעבר לכך הרופאה אמרה להוסיף לה לתמל שמן פראפין, אני משום מה פחדתי והתעקשתי לא לעשות זאת תקופה ארוכה והילדה סתם סבלה, משהו כמו שבוע אחרי שהתחלתי עם השמן הבעיה נפתרה, מאז כל פעם שהעצירות חוזרת אני שמה מנה אחת בבקבוק ושוב יש לנו שקט. תתיעצי עם רופא הילדים שלך אם מותק בגיל חודש את הפראפין... בהצלחה והמון בריאות
  • אז חזרנו מהרופאה והחלטנו להוסיף בקבוק כן בקבוק לא כף שמן זית איכותי למשך 5 ימים לראות אם יש הקלה, ואם לא אז בגלל שהוא קטן מתחילים לזמן מוגבל טיפול תרופתיץ
    לגבי עגבניה אמרה שהוא קטן.

• אוי נקרע לי הלב לקרוא את ההודעה הזאת
    הוא פחות או יותר בגיל של מאורי שלי וגם לו בימים הראשונים היתה עצירות מאוד חזקה מסכן הוא לא הפסיק לבכות לי אני יגיד לך מה חמותי עשתה וזה עזר
    תקחי חתיכת חמאה תכיניסי קצת למיקרוגל אבל שלא תימס שתהיה רכה כזו כמו פלסטלינה
    ואז תקחי קיסם אוזניים של תינוקות ופשוט תחדירי לו את זה לחור בישבן
    אל תפחדי לעשות את זה זה מאוד עוזר להם!אחרי כמה שעות הוא עשה לי קקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה