היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחכה בכליון עיניים שהמחזור לא יגיע ביום רביעי :) שיהיה שבוע מצויין מלא בבשורות טובות!
9 תגובות
עמוד 1
הי בובה!!!!!! מחזיקה לך אצבעות אמןןןןןן!!!!!!!! איך עברה ההזרעה? באיזה יום היה לך ביוץ עם הגונל?
בהצלחהההההההההההה מחזיקה
מיטלוש, בסוף לא היתה הזרעה כי זה יצא על יום שלישי של יום העצמאות אז הרופא אמר שננסה החודש טבעי. אמן אמן והצלחנו :)
אמן מאמי!!!!!!! אני עדיין מזריקה....(נשמע כמו נרקומנית)
מה המינון שנתנו לך בגונל?
הוא נתן 75 והיה ממש מרוצה מאיך שהגוף הגיב לזה. כמה לך נתנו? את מזריקה כבר מלא זמן, לא?
איזה יופי!! אני מזריקה 9 ימים... המינון שקיבלתי 50, בנתיים הזקיקים עוד קטנים חוץ מאחד שהוא 11...מקווה שיגדל.. האמת שלקחתי איקקלומין 2 כדורים ביום, ההשפעה הייתה יותר טובה..
הוא נותן לך אז מינון ממש נמוך....לא ראיתי בכלל שיש על המזרק את האופציה הזאת...מוזר. והוא לא רוצה להעלות לך את המינון? לי היו נדמה לי שני זקיקים ממש יפים (לפי מה שהוא אמר)
בנתיים לא... אולי גם קשור למשקל....זה מה שהוא אמר.. בכל מקרה, אני כרגע ביום 11 למחזור ומתחיל להתפתח זקיק אז זה כבר קצת מנחם רק אני מקווה שיהיה ביוץ כמה שיותר מהר כי בעלי ב7.5 יוצא למילואים ואנחנו עוד צריכים לעשות הזרעה.........
שני זקיקים זה טוב !!! אני מחזיקה לך אצבעות בידים וברגליים יפה שלי!!!!! תכתבי לי שוב את המייל אני לא מוצאת את זה מה שכתבת
למה משקל? את רזה מידי? תודה על החזקת האצבעות, אני זקוקה לזה ולא מצליחה להפסיק לחשוב על זה... המייל זה [email protected]