תולעים בצואה בשבוע 38 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני נמצאת בשבוע 38 להריוני, ואני חוששת כי נדבקתי בתולעי מעיים. ע"פ הסימנים (גרד בפי הטבעת בשעות הלילה) ולאחר מציאת עדות חייה (תרתי משמע) באיזור המפשעה, אין לי ספק כי בכך מדובר. יש לי תור לרופא משפחה רק ביום שלישי, ואני חוששת שמא אין טיפול קביל בזמן הריון או שהוא לא יספיק להשפיע עד הלידה. האם יש סיכון שאדביק את תינוקי בזמן הלידה או שאם לא אספיק לקבל טיפול רפואי הולם, האם יש סיכוי שידבק דרכי בימיו הראשונים?
    לתשובתך אודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכוי להדבקה של התינוק הוא אפסי, הן בזמן הלידה והן לאחר מכן (כל עוד תקפידי על הגיינה ונטילת ידיים). יש לזה טיפול והוא בטוח בזמן הריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה