סקר-קניות לתינוק לפני לידה +עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות בוקר טוב
23 תגובות
עמוד 1
  • היי , אני חדר וכל המוצרים של הלידה עוד לא הלכתי לראות אני אלך בקרוב בעוד שבועיים ככה בלי נדר ואני אשאיר את זה שם עד הלידה. עגלה כבר קניתי כי ידעתי מה אני רוצה מההתחלה קניתי את הסטוקי

• פחות או יותר מאמצע הריון התחלתי לקבל דברים "בירושה" (סל קל, מיטה, המון בגדים), שבוע 32 עשיתי השלמה הכל היה בבית. תחילת תשיעי כיבסתי סידרתי את הכל!
    עגלה - לי יש מוצי אני מאד מרוצה כבר ילד שלישי איתה נראית כמו חדשה
  • בהריון ראשון אחרי שבוע 25 קניתי עגלה כי היתה במבצע. וסביב שבוע 30 סדרני וצבענו חדר. אחותי הביאה לי רהוט ובגדים מאחיין שלי וקניתי רק מצאים ופיצ'פקס בקבוקים מוצצים חיטולים שתי חליפות ראשונות וכו'. ואת כל זה הבאתי הביתה וסידרתי לפני לידה כך כשחזרתי מבית חולים הכל היה מוכן כמו שצריך. בהריון הזה אני התחלתי לפנות את החדר שני וכרגע מחפשת רהוט מיד שניה.
    ]
  • אני לא התאפקתי וכבר בתחילת חמישי עשיתי הזמנה במוצצים. בנתיים הסתובבתי בעוד חנויות ואם מצאתי יותר זול מוצר כלשהו קניתי שם וביטלתי במוצצים.
    אני הזמנתי גם את הסטוקי- מגיע גם אמבטיה וגם טיולון- עגלה יקרה אומנם אבל מעולה ויש לה 5 כוכבי בטיחות/איכות וכו
    לדעתי אני אקח את הדברים בחודש האחרון- צריך לכבס את הבגדים, אני גם רוצה לוודא שכל מה שהזמנתי הגיע וכראוי... אחרי לידה אני לא אוכל לדאוג לזה ובעלי כמו גבר טיפוסי לא מעניין אותם הדברים הקטנים כמונו

• בהריון ראשון - בחודש 7, בהריון הנוכחי עשיתי רק השלמות ממש עכשיו

• הריון ראשון בחודש שביעי שמיני עשיתי סבב.
    שמרתי אצל ההורים שלי, בתשיעי סידרתי והכנתי הכל. בלידות שנייה ושלישית קיבלתי מלא מחברות וארגנתי הכל בבית.
    היתה לי עגלה של ציקו ואחכ שתיים של פג
    פייס: ortal_hori

• את יכולה כבר עכשיו ללכת לסיבובי התרשמות....
    לראות מחירים, מוצרים, עגלות.... סתם להתרשם מהמבחר ומהמחיר במקומות שונים...

קיבלתי את הרוב יד שניה ממישהי (בגדים ועגלות) אז זה היה בבית כבר. ומיטה קנו כבר אחרי שהוא נולד... (ישן בעגלה עד הקניה).

עכשיו בהריון שני כל הדברים כבר ישנם, וכיבסתי וסידרתי בשבוע 36.
  • השגתי את כל הציוד מ״אגורה״ וממכרים.
    לא משקיעה בזה כסף!
    יש לי המון עגלות - לכל מטרה ובכל יעד. (הכל קיבלתי ואספתי מאגורה)
    טיטולים, בקבוקים ומוצצים - קיבלתי בחבילות לידה של שופרסל, רמי לוי וסופרפארם.
    ממליצה לא להשתגע ולקנות אחד - ולראות אם זה מתאים בכלל.

התחלתי בשבוע 36 וסיימתי אחרי הלידה.

כיום כל החנויות זמינות, קרובות, ונגישות.
    אם חסר לך משהו, אפשר לקנות תוך שעה.
    ממליצה לך לעשות סיבוב, אבל לא ליפול בפח בחנויות הממותגות.
    הם עוד ישכנעו אותך לקנות שטויות שאף אחד לא באמת צריך...

בהצלחה!!
  • התחלתי סבב התרשמויות ומחירים משבוע 26
    בשבוע 29 סגרתי בבייבי קלאב בפתח תקווה

עשיתי הזמנת חבילת לידה + עגלה אך ללא שידה ומיטה כי אותם כבר קיבלנו ושיפצנו כשהייתי משבוע 32 . זה כבר היה בחדר .
    שאר הדברים בעךי נסע להביא כשילדתי

• תודה בנות, כמה עולה הסטוקי??
  • עכשיו במוצצים היא במבצע 5200 שמעתי מבנות שבזמנים טובים יותר היא הגיעה ל7400

• בהריון הראשון עשיתי הזמנה בחודש שביעי וזה נשאר בחנות עד הלידה.. עשיתי אותה ברב קט בזמנו.

בהריון השני כבר היה לי הכל בבית מהגדול שלי אז לא עשיתי קניה בכלל, חוץ מבקבוקים ומוצצים, שאותם קניתי כבר ממש בשבוע האחרון של חודש שמיני

בהריון הזה אני כנראה אקנה שוב לקראת חודש שביעי, שמיני ואני אשים את זה במחסן
  • אין ספק שזה הערך השאלות שהיו לי, תרשמו עוד המלצות על עגלות...
    מישהי אמרה לי בהעבודה לבקש מאחותו של בעלי שגרה בארה"ב ותבוא באוגוסט להביא לנו עגלה ונשלם לה פה...נראה לי מוגזם לא???
  • היי
    זה השלה הכי מרגש וכייפי

אז ככה:
    באיזה שבוע הלכתן לסבב חנויות לראות עגלות,חדר שינה סלקל וכ'ו כל הדברים הקטנים מוצצים בקבוקים כולל בגדים ...?
    בגדים וכל מיני דברים קטנים קניתי די מההתחלה, נורא התרגשתי ולא יכולתי להתאפק. שאר הדברים משבוע 20 ומעלה. עגלה בשבוע 30 בערך..

והאם הכנסתם את זה ישר לבית סידרתם חדר כבר?
    הכנסתי הכל הבייתה, בעלי צבע את החדר, אבל רק כמה שבועות לפני הלידה סידרתי ממש, ושבוע בערך לפני הלידה כיבסתי הכל.
    איזה עגלות אתן ממליצות לקנות ???

עגלות, יש המון סוגים חשוב לעשות סקר שוק.
    הכי חשוב שתבדקי גם את הטיולון ולא תתלהבי רק מהאמבטיה כמו שקרה לי

• נכון הטיולון זה חשוב שיהיה נוח וגם קל לקיפול.
    כי האמבטיה זה רק כמה חודשים ראשונים.. יש כאלה שהמליצו לי בכלל לוותר על האמבטיה,מה אתן אומרות על זה ???
    וגם חשוב לוודא למי שיש רכב שהעגלה נכנסת בבגאז' ..
  • זה מאוד תלוי בעונה
    אני לא הייתי מוותרת על אמבטיה.

האמבטיה שימשה אותנו עד גיל 7 חודשים כמעט...!!! זה הכי הכי שימושי לאורך החורף כי התינוק מאוד מאוד מוגן, זה ממש כמו מיטה, וזה רחב, ואפשר לשכב על הבטן הרבה.

לי הייתה אמבטיה ענקית ממש ממש גדולה בין ההכי גדולות שראיתי וזה היה מאוד נוח. כשהיינו נוסעים מחוץ לבית או לישון אצל ההורים היא הייתה ישנה שם ממש כמו עריסה קטנה.

כמובן לבדוק שזה נכנס בבגאז'. אצלי הייתי צריכה לפרק את האמבטיה מהשלדה אז זה נכנס בקלות, נראה לי שבכל עגלה זה מתפרק כי אי אפשר לקפל אותם ביחד.

• ואם אני אמורה ללדת ביולי בע'ה? זה קיץ...לא חם וחנוק מידי בחודשי הקיץ באמבטיה??
    חורף יהיה בחודש נובמבר ככה לא? התינוקת תהיה בע'ה בת 4 חודשים בערך
    .עדיין שווה לחשוב על אמבטיה?אני ממש מתלבטת .
  • חם יכול להיות לה...
    אבל זה גם קטע של נוחות. נושא החום באמת בעייתי

אבל תבררי מחירים לפעמים עגלה עם אמבטיה עולה כמו עגלת טיולון מגיל לידה.

אני הכי ממליצה לך ללכת לאאוטלטים. העגלות שם חדשות כמובן ובחצי מחיר מחנות חבל שאני לא ידעתי על זה אז...

אני לא יודעת מאיפה את , אבל בבצרה יש בייבי אאוטלט ממש שווה וגם בא.ת. כ"ס

• אני לא מהאיזור.
    אני מירושלים .
  • בכייף

אז תבדקי בגוגל על חנויות אאוטלט

בכלל בחנויות של דתיים / חרדים זול מאוד, לא?

• כן..עד כמה שאני יודעת אמור להיות זול.
    יש לך פייסבוק?
  • כן
  • אני לא מוצאת אותך משום מה . למה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה