שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!
    אני חדשה בפורום. ויש לי שאלה.
    אני ביום ה-10 לאחר החזרת שני עוברים (8 תאים כל אחד, הרופא אמר באיכות טובה). זה הטיפול הראשון שלנו. את הטיפול התחלנו עקב בעיות זרע של בעלי. ואצלי הכל תקין.
    רציתי לשאול, בערך יומיים לאחר ההחזרה התחלתי להרגיש כאבי בטן דומים לאלו של מחזור, והם לא עוברים. לפעמים נראה שמתגברים ולפעמים ההפך שהכל עובר.
    אז מה זה אומר, שזה לא הצליח? אני צריכה לעשות בדיקת דם רק בעוד יומיים. אבל אני ממש בלחץ. מבינה שאין דרך לדעת את התשובה לפני, אבל זה ממש מלחיץ ואני כל הזמן חושבת רק על זה.
    אולי מישהי חשה את אותם הכאבים? האם זה נורמלי?

תודה מראש
2 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה

כמוני כמוך
  • היי מורן
    מתי את צריכה לקבל תשובה?
    הייתה לי החזרה ב-18/04. ובדיקת דם אני אמורה לעשות ב-1/05
    אולי אנחנו באותו שלב?
    אני משתדלת לא לחשוב על הכאבים ולא לחשוב מחשבות פסימיות אבל זה לא תמיד מצליח. ימי ההמטנה האלה זה פשוט סיוט.
    מקווה שיהיו לשתינו, ולכל הבנות רק בשורות טובוווווווות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה