איזה גיבורות כולכן כל הכבוד! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קוראת פה על סיפורי לידה מדהימים ואיך אתן עומדות בכאב של צירים ואני חושבת לעצמי עכשיו שאני מנוטרלת לגמרי בגלל כאבי צלעות מטורפים והגב קורע אותי ואני לא מצליחה לנשום ואני ממש ״מטפסת פה על הקירות״ ולא מפסיקה לבכות, איך לכל הרוחות אני יעמוד בכאבי צירים איך?????
    .

Liri27
12 תגובות
עמוד 1
  • ואני רק בשבוע 32:(

• את תעמדי (או תשכבי, תשבי או תכרעי). כי את אישה. ואנחנו כל כך הרבה יותר חזקות ממה שנדמה לנו. ובזמן שאת בתוך התהליך את רואה את הסוף, והוא כל כך שווה את זה. לחבק אותם בפעם הראשונה. להצליח להניק אחרי מאבק. לשמוע אותם קוראים לך אמא. אז, ברור שתצליחי.

(ואם נדמה לך שלא, תמיד יש אפידורל...).
    בלה בייבי המשווקת הרשמית של עגלות בייבי אקטיב בישראל.
    www.babyactive.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/BabyActiveIsrael
  • איזו תגובה, ריגשת אותי מקווה שאצליח להיות חזקה. ותודה על החיבוקים:)

Liri27
  • כשאת בתוך זה זה לא נורא, תתרכזי בהתרגשות ולא בפחד ותראי איזו חוויה מדהימה תהיה לך.....

• יש אילחושים

יש לנו כוחות שלא תכירי עד רגע הלידה.

יהיה בדדר
    פייס: ortal_hori

• קודם כל- ע"י האפידורל ? חחחח
    דבר שני, בין הצירים המח משחרר כל מיני סמים לבד, אז בין הצירים את מרגישה סבבה לגמרי! (לקח לי זמן להבין שאני צריכה אפידורל, כי כל הזמן הציעו לי בין הצירים. אם היו מציעים בציר הייתי לוקחת אותו הרבה יותר מהר )
  • לירי המתוקה!
    אני עוקבת אחרי ההודעות שלך כבר תקופה...
    את נשמעת מקסימה

• את תעברי את זה כמו גדולה ...
    כמו שכולנו עברנו .
    ברוך ה' גוף האישה הוא גוף חזק יש לו כוח ... ולמזלינו יש גם עזרים - לא להסס להשתמז בהם

• כולכן מקסימות, המון תודה על התגובות. הייתי זקוקה להן:)

Liri27
  • לא יכולה לנסח את זה יותר טוב מג'ף מיצי ובלה בייבי וכל השאר הבנות
  • היי,
    זוכרות את הכאבים שסיפרתי לכם, בצלעות ובעמוד השידרה, הייתי אתמול במיון כי לא יכלתי לסבול יותר והסתבר שיש דלקת חריפה בשתן ( איך הרופאת נשים שלי לא עלתה על זה??!!! מאה פעם היא ביקשה ממני לעשות בדיקת שתן בטענה שאני לא עושה טוב את הבדיקה!)
    בכל אופן הדלקת גורמת לכאבי צלעות ולכאבי גב. נתנו לי אנטיביוטיקה ועכשיו הכאב מתחיל להרגע.

הרגשתי שזה לא כאבים נורמאלים להריון בשבוע 32- מסקנה: אישה מרגישה את הגוף שלה יותר טוב מכל רופא אחר!!!

Liri27
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה