שבוע 39 התקשות בטן והתכווצויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני שבוע 39 התחיל לי התקשות של הבטן בשעה האחרונה כל כמה דקות ומלווה בהתכווצויות של הבטן התחתונה ברמה נסבלת, בנוסף ביומיים האחרונים יציאות רכות ומרובות .. מה כדאי לעשות ? ההתכווצויות מגיעות כל חמש דקות בערך . תודה
14 תגובות
עמוד 1
  • התכווצויות כואבות?
    לתזמן במשך שעה, אם זה כבר התחיל וכל 5 דק'-
    ליסוע לבי"ח!!
    עדיף ליסוע לחינם מאשר ללדת בבית
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • הכאבים דיי נסבלים .. עכשיו התחיל לי כמו דקירות כאלה בבטן באמצע שזה קצת מקרין לגב וגם לבטן תחתונה ... מה עושיםםם? בתזמון זה מגיע כל רבע שעה בערך ...
  • להמשיך לעקוב....
    כשיתחיל לכאוב ממש או להצטמצם ל5 דקות תלכי לביהח.
    איזה לידה את?
  • כמו שהבנות אמרו שבאמת יכאב תסעי ,כמובן תלוי מה המרחק מהבית חולים ואיזו לידה זו . לדעתי כשזה יהיה כואב וכל 5 דקות זה הזמן לצאת
  • לידה ראשונה, גם כשהכאבים באים מהבטן במרכז בכאבים חזקים וזה יגיע לחמש דקות לנסוע לבית חולים? או רק בבטן תחתונה והגב? ורק שזה כאבים בלתי נסבלים ? או אם זה התכווצויות בבטן תחתונה ובגב שהם נסבלים עדיין להישאר בבית? בטווח של רבע שעה מאחד לאחד
  • לא משנה איפה כואב....
    כי לכל אחת הצירים באים מכיוון אחר....
    בינתיים תנוחי ותשתי מים
  • לדעתי כן ,כשזה יהיה כל 5 דקות וכואב מאוד לנסוע ,לידה ראשונה בדרך כלל עד שמגיעים לפתיחה 4-5 שזו פתיחה של לידה פעילה לוקח כמה שעות ...(יש כמובן יוצא מן הכלל ) תראי כמה זמן לוקח לך להגיע לביהח ופי זה תחליטי
  • נשמע כמו התחלה של צירים
    תמשיכי לתזמן
    כשזה יורד 5-6-7 דקות בין כאב לכאב במשך שעה ככה - לכי לביהח .
    שיהיה בהצלחה!

• הלכת ללדת? מה קורה ,תעדכני
  • חח אני עדיין פה , ישנתי בלילה לפעמים באו כאבים אבל חלפו בשכיבה הכי נורא זה הכאבים הנוראיים בבטן התחתונה שפשוט לא עוברים, כל פעם לקום לשירותים היה פרוקט שלא לדבר על הליכה של כמה דקות מפה לשם... מחכה שיגיע הרגע ומקווה שבקרוב .. אני מותשת
  • מקוה בשבילך שעוד הלילה תלדי
  • בעה שיהיה בקלות ובידיים מלאות עוד קצת
  • זה טבעי גם לי בזמן הזה כמו שלך היו כאבים שחלפו בזמן שכיבה
    מה שהבנתי אחרי הלידה שלי זה שכשזה יהיה זה את תדעי שזה הגיע!!בהצלחה!
  • הלידה מתקרבת.. שיהיה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה