היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקטן כבר סובל מגזים? מאתמול כמעט כל היום הוא בכה, עשיתי לו עיסויים בבטן, קיפלתי רגליים לבטן, עשיתי אמבטיה וכלום לא עזר לא הפסיק לצרוח. מה אפשר לעשות? פשר כבר לתת סימיקול בגיל כזה?
10 תגובות
עמוד 1
אצלי מהלילה הראשון בבית הם סבלו מגזים
אני הרתחתי להם מים עם גרגירי קימל, ונתתי להם לשתות וזה מאוד עזר
צוצית איך הכנת את זה וכמה מזה נתת ?
הרתחתי את הקימל יחד עם המים בסיר משהו כמו 5 דקות אחרי שזה הצטנן, סיננתי את המים מהקימל ושפכתי לתוך הבקבוק (הסינון הוא כדי שלא יכנסו גרגירים לבקבוק) ותני לו לשתות במקום מים, כמה שיותר זו עצה שקיבלתי לפני 6 שנים, ומאז אני סוגדת לקימל
אני נתתי סימיקול מאוד עוזר
הרבה עיסויים בבטן
ישבתי איתה הרבה על כדור פיזיו כשאני מפעילה לחץ מתון על הבטן ממש ממש עוזר
הגיוני וחצי.... מקווה שתסיימו וטוב שעה אחת קודם! סימיקול את יכולה אבל רק שתדעי... שכל תרופה שתבחרי לתת את חייבת להקפיד כי התוצאות לא מיידיות אז אל תתייאשי ישר... מזל טוב :) באהבה...
בולי בלבולי
גם לנו מלילה ראשון היה בכי גזים וכלום לא עזר עד גיל 4 חודשים..... ]
אבל האם רצוי שישתה מים בכלל?
מקווה שהתקופה הזו תעבור מהר ..
אצלנו גם היה ככה ונתתי סימיקול עשיתי עיסויוקפיצות על כדור פיזיו
לא זוכרת ממתי היה לנו אבל בהחלט היה לנו וסבלנו ועוד עד 5 חודשים סבלנו איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.