מי ראתה עובדה אתמול? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן על המפגש הזה בין שרון לרם באוסטרליה?

עם כל ההתרגשות, ועד כמה שניתן להבין ששרון היא אישה כל כך מדהימה
    רק לי נדמה היה שזה כבר ניסיון תקשורתי מאולץ מידי לסחוט דמעות
    כשבדרך יתכן ונעשים נזקים נפשיים לאנשים? לילדים?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

5 תגובות
עמוד 1
  • סוחט דמעות וקורע לב!!!!
    אני בכיתי כמו תינוקת.
    לדעתי זה היה נכון לרם, כדי שיחווה את הפרידה כפרידה ולא כנטישה. ממה שהבנתי שרון התלבטה המון זמן בשאלה הזאת והתייעצה עם הרבה פסיכולוגים.
    סביר שעובדה מימנה לה את הנסיעה הלא זולה הזאת, אבל אם הייתי היא (אחרי שהייתי מתה) הייתי רוצה גם לסוע.

רם הוא בערך בגיל של איתמר. המחשבה שמישהו (לא שיש סיבה, אבל היפוטטית) היה לוקח לי אותו ולא היית רואה אותו יותר והוא לא היה מוכן לדבר איתי הייתה הורגת אותי פיזית. אני לא חושבת שהייתי יכולה להתאושש מדבר כזה.

כל הכבוד לה
  • בארור שיש כאן גם את אפקט הדמעות כי אחרת זה לא היה שווה
  • לא ראיתי את ההמשך, רק את הפרק הקודם
    לדעתי כל הכבוד לה שהיא נסעה!
    זה בהחלט חשוב לה, ונראה לי זה חשוב לילד, שיזכור אותה, ולא אחרי כמה שנים תהיה לו איזו דמות מטושטשת בזכרון שהוא בטח מרגיש אליה רגשות מעורבים,
    כי הוא לגמרי מבין מה עבר עליו,

ויעל,
    אני לא מסכימה עם מה שרשמת, שזה לא נכון שלקחו אותו...
    בעיני עם כל הכאב זה כן נכון....

הרי אם המצב היה הפוך ומישהי זרה היתה מגדלת אותו בארץ זרה, והיתה לו סבתא פה, הדבר הכי טבעי בעולם היה להחזיר את הילד למקום אליו הוא שייך
  • אני מסכימה שהסבתא צריכה לקחת אותו - אבל לא אחרי שנה(!!!) שהוא במשפחה אחרת.
    את לא רואה את הטלטלה שהוא חווה?

הוא לא מבין שלסבתא הזאת יש קשר דם! הוא חושב שאשה זרה לקחה אותו מאמא שלו!!!

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • האישה הזו - שרון מדהימה !!!!!
    זה היה הכי נכון לנסוע אליו, ככה כולם נרגעו.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה