עזרה דחופה הפקק הרירי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,אני בשבוע 40+1 הריון ראשון הבוקר התעוררתי לשירותים והרגשתי כאילו משהו השתחרר ממני הורדתי את הראש לאסלה ולא ראיתי כלום מלבד מים בצבע ורדרד ניגבתי והיו עוד כמה טיפות ורודות וזהו..הרחתי ויש לזה ריח של דם טרי אבל לא נראה דם טרי אלא ממש ורוד שקוף ..והתחילו כאבי מחזור מאוד מאוד חלשים בבטן התחתונה ..האם זה יכול להיות הפקק הרירי? כי ממה שקראתי במלא אתרים זה או הפרשה צמיגית או ממש כמו חילזון וזה לא היה זה ..יכול להיות שזה נפל לאסלה ישר לבפנים וכשהסתכלתי זה כבר לא היה ?אשמח לעזרה תודה רבה
14 תגובות
עמוד 1
  • אל תיקחי סיכונים לכי להיבדק... אם לא ילדת כבר חחחחח
    באהבה...

בולי בלבולי
  • חחחחחחחחחח לא ילדתי עדיין ,הלוואי :) בכל מקרה שעתיים כבר שהתחתונית ממש ריקה ונקייה והכאבים חלפו ...יש סיכוי שהפקק הרירי הוא לא הפרשה ?ואם לא מה יכולה להיות הסיבה למה שראיתי בניגוב ? אציין כי יש תנועות עובר
  • הפקק הרירי לא תמיד יוצא כמו חשופית,
    אלא באמת כמו שאת מתארת,
    הפרשה צמיגית ורודה.

גם לי בהריון האחרון,
    בלילה לפני שילדתי,
    ראיתי בניגוב הפרשה ורודה - צמיגית.
    מיד לאחר מכן התחילו כאבי מחזור כמו שאת מתארת...

הלידה ממש קרובה !
    אל תדאגי , ותחזרי בידיים מלאות.
    בהצלחה!!!
  • תודה רבה ג׳ף העניין שזו לא היתה הפרשה אלא ממש מים שנספגו בצבע ורדרד ..
  • גם אצלי זה לא היה גוש כמו חילזון אלא יותר כמו ניגוב רירי בצבע ורוד/אדום .
    יכול להיות שזה נפל למים .. ואת מתארת את זה כמו משהו שיצא ממך
    אז נשמע הגיוני שכן .
    תעקבי אחרי הכאבים כי את כבר בסוף ובעצם זה יכול כבר להוביל ללידה

• אז אולי יש לך התלחה של ירידת מי השפיר??
    לי יצא הפקק הרירי לפני כיומיים והיה נראה כמו הפרשה ענקית, שקופה כזו אולי מעט ירקרקה. שום דבר אחרי זה, גם צירי ברקסטון כבר אין...
    ממתינה לגאולה, כמוך...

חודש פורה לכולנו.... :)
  • לא נראה לי שיש עניןן לחקור את הנושא יותר מידי.....זה מתקרב........זה בטוח.
    שיהיה בהצלחה ובקלות בעז"ה
    ופעם הבאה אל תורידי את הראש לאסלה זה לא בריא
  • הפקק הרירי זה הפרשה צמיגית בצבע שקוף ורוד. זה נראה כמו שאת מתארת . אבל בכל מקרה שלי זה קרה בהריון הקודם שלחו אותי למיון להיבדק. נראה שאת ממש קרובה לסוף אני אחרי יום ילדתי.

לידה קלה, אל תילחצי מזה.
  • תודה בנות עזרתן לי מאוד ..כמה זמן זה אמור להמשך ? כי היצע פעמיים בשירותים מאז ועדיין יש בניגוב וגם על התחתונית ראיתי כתם חום בהיר מאוד מאוד ובניגוב זה לא חום זה ורדרד עדין ממש
  • זה בסדר ,כל עוד יש תנועות עובר ,אין צירים סדירים וכואבים ואין דימום ולא ירידת מים ,להמשיך לעקוב וזהו ,עוד מעט תהיי כבר אחרי
  • תקפידי תנועות עובר כמו שאמרו ושיהיה בעיתו ובשעתו ובידיים מלאות בקלות ובהצלחה
  • בנות התעוררתי הרגע כי הרגשתי כאבי מחזור עשיתי פיפי ובתחילתו נפלו לאסלה כמו שתיי קרישי דם קטנים קטנים אם ראיתי טוב ( מרוב העייפות) זה נראה כמו קרומים כאלו אולי החילזון שמתארים אבל לא גדול מדיי שתיי חלקים קטנים כאלה ובניגוב שוב ורוד למרות שבמהלך היום זה הפסיק לכמה שעות משום מה חזר ..כאבי המחזור נרגעו קצת ..האם יציאת הפקק אמורה להיות מלווה בכאב כשלהו?
  • היציאה של הפקק לא כואבת ,לפעמים הוא יכול לצאת בחלקים ולא כולו בבת אחת . אם יתחילו צירים סדירים או דימום או ירידת מים או שינוי בתנועות עובר לכי להבדק
  • זה נשמע מאוד דומה למה שהיה לי לפני כשבוע.
    אני בעקבות הדימום הורדרד הלכתי למיון ולהפתעתי כי רבה גיליתי שהמים ירדו לי בלי שהרגשתי. (אחרי שבבוקר בדק אותי רופא ואמר שכמות המים תקינה)
    ולכן אני ממליצה לך ללכת ולהבדק.
    וכמו שהרופא שלי אומר כשיש ספק אין ספק פשוט לכי ותבדקי שקט נפשי הוא דבר חשוב בפני עצמו. בהצלחה ומי יתן ותהיה לך לידה קלה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה