היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול אכלנו ארוחת ערב בשעה 07.45 (אני מדייקת - זה חשוב..) ובשעה 22.00 הייתי רעבה
12 תגובות
עמוד 1
וואו את רצינית?
ברור שאת כעסת וברור שענית לו ככה למה הוא כועס אני לא מבינה
את לא צריכה לפחד לאכול, לאישה בהריון יש הורמונים והגוף דורש, כמובן שאני לא אומרת לאכול כל היום אבל קורה שנהיים רעבים מהר.
לי בהריון היו הרבה פעמים מקרים שאכלתי, ולא יכולתי לאכול הרבה בכל ארוחה אז הייתי נהיית רעבה מהר
קבלי
בהחלט מעצבן .. סתם כעסים מיותרים שתיהיה בהריון - נדבר . עד אז - אין לך מה להעיר תאכלי - מה את מחשבנת בכלל
מה מפריע לו שאת אוכלת ספגטי אחרי ארוחת ערב? איך זה פוגע בו?
לא מתאים בכלללללללללל איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
מעצבן ממש! הוא לא מבין והוא בחיים לא יבין!
מותק אל תתיחסי ולא לקחת ללב! תאכלי לבריאות!
מה הוא רציני
פייס: ortal_hori
אורטל הרגת אותי, הייתי ממש קרובה!
ווואו בעלך הורמונאלי לאללה
עכשיו עשית לי חשק לפסטה... חחח.... דווקא!!
הם לא מבינים כלום!!!! זה כמו שבעלי סיםר להורים שלו על ההריון עם ליהוא הוא אמר ״אנחנו בהריון״ ואני הייתי בשליש הראשון כל הזמח מקיאה רציתי להרוג אותו!!!! ועוד פעם שאמא שלו אמרה לו שהוא שותה הרבה מים אז הוא ענה לה ״צריך לשתות אנחנו בהריון״