בעיית מוצץ קשה ביותר :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני כבר אובדת עצות אז פונה אליכן:

אופק נכנסה לפני 4 חודשים לגן. ההסתגלות הייתה לה קשה מאוד.
    בגן היא כל הזמן עם מוצץ כי זה מרגיע אותה (היא חצי יום בגן), בבית אני מעדיפה לתת לה כמה שפחות מוצץ כי בגן היא כל הזמן עם מוצץ.
    בזמן האחרון היא לא מוכנה דקה אחת להיות ללא מוצץ.
    כשאוכלת או שותה מחזיקה אותו ביד.
    אם אני לוקחת לה אותו היא בוכה בלי הפסקה.
    כשהמוצץ לא בפה היא באה לבקש ממני מוצצי, ולא מרפה.

אז יוצא שהיא כמעט 24 שעות עם מוצץ. גם בלילה, גם בגן , גם בבית.

מה אני עושה? איך אני מפחיתה את התלות במוצץ? אם אני יגיד להם בגן לא לתת לה היא תבכה ואני ממש ממש לא רוצה שהיא תבכה בגלל דבר כזה.

כשהיא עם מוצץ קשה יותר לדבר, לא הכי בריא לשיניים ובכלל מיותר במהלך היום. ניסיתי להסביר לה 1000 פעם שמוצץ זה רק בלילה. לא עוזר.
    אשמח לעצות

7 תגובות
עמוד 1
  • גם לנו אותו הסיפור.
    אנחנו מתעקשים מאוד.
    בגן ביקשנו שיעשו הפסקות עם המוצץ -
    והיה שיפור.
    בבוקר, כשמיקה מתעוררת,
    אנחנו הולכות יחד למקום שבו תולים את המוצץ,
    ואני נותנת לה לשים אותו שם
    ואז אומרים: ״ביי ביי מוצץ״
    אני יודעת שזה לא פשוט,
    אבל חייבים להתעקש על זה. גם במחיר של כמה ימים קשים.
    אין תרופת פלא.

בהצלחה מותק!
  • תודה מותק
  • יש לי משפחתון וחיפשתי דרך להפריד את הילדים מהמוצצים בלי מלחמות.
    מה שעובד לי (אחרי כל מיני ניסיונות) תליתי תיקים שקופים שבהם כל ילד יכול להניח את המוצץ והוא לא נלחץ כי המוצץ נשאר בטווח עין ובהישג יד, בנוסף כמעט כל פעילות קבוצתית אני לא מרשה להשתתף עם מוצץ ז"א שיש לילדים בחירה או להשתתף בלי מוצץ או לא להשתתף ולהשאר עם המוצץ. אחרי שבועיים כל הילדים מעדיפים את הפעילויות ונפרדים מהמוצצים.
    בבית אפשר גם להשאיר את המוצץ במקום נגיש ורק בפעילויות, אוכל וכדו לתת את הבחירה של להפרד מהמוצץ או לא להשתתף.

• אמא וחותר אחלה רעיון

• זה הכל בגלל ההסתגלות הקשה.

אנילא הייתי מתעקשת יתר מדי, זה יעבר לה לבד ( בייחוד אם תגידי לה שלא מבינים אותה עם המוצץ. זה מחרפן אותם
    פייס: ortal_hori

• אהבתי את השיטה של אמא ויותר ,אבל גם את צריכה להבין שמבכי לא יקרה כלום לבת שלך והיא יכולה גם לבכות (זה גם מסר חשוב בעיני שלהורים יש מילה גם אם היא תבכה המילה לא תשבר ) פשוט לקחת את המוצץ ולהכניס אותו למיטה - להסביר שמוצץ רק ללילה והוא ישאר בתוך המיטה , פשוט מאוד תגדירי שבבית אין מוץ ביום ויש רק בלילה . היא תבכה יום ,יומיים וביום השלישי כבר תראה שאין טעם לבכות ותשכח מזה כבר
  • אמא ויותר - זה באמת רעיון טוב..

היום ניסיתי לתת לה להיות פחות עם המוצץ לא היה קל.
    רק שהיינו בפארק היא הסכימה להיות בלי, וישר שיצאנו משם ביקשה מוצץ. ממש התיננה וכאב לי הלב ונתתי לה

אפילו ארוחת ערב לא רצתה לאכול. העיקר להיות עם המוצץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה