לורה סוויסרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מתנה שמיכת קיץ של החברה הזאת, אחרי כביסה אחת השמיכה נהייתה דהויה כאילו השתמשו בה שנים, איזה באסה.
    דווקא יש לי סט שלהם שעבר הרבה כביסות ונראה טוב
    מעצבן

8 תגובות
עמוד 1
  • תפני אליהם!!!!

גם לי זה קרה.
    את שולחת להם בדואר והם שולחים לך חדש.

לי זה קרה עם מגבת שלהם וחיתולי פלנל

• הם מבקשים קבלה מתי זה נקנה?
    ]
  • מוזר, כל המוצרים שיש לי שלה איכותיים מאוד
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• הלן יש לי מצעים בדיוק כמו שלך עם ארנב ואני כמו מפגרת כיבסתי אותם בחום גבוה. מגן ראש התקצ'ץ ומשטח החטלה גם

]
  • קיבלתי את זה מתנה וקיבלתי פתק החלפה אבל לא רציתי להחליף אז כיבסתי את זה וזרקתי את פתק ההחלפה אז אין קבלה

• גם לנו יש סט של החברה הזו. זה במצב חדיש! (אולי הצבע של הסדין דהה קצת אין לי להשוות את זה לאחד חדש...)
    למרות שלא נשאר לך שום קבלה ושום חשבונית תפני אליהם אין לך מה להפסיד.
    איך כיבסת את זה?
    אני מכבסת ב30 בתוכנית לעדינים...
  • אני גם ב30 בדרך כלל רק באותו רגע היו לי בגדים מאוד מלוכלכים של ילד ואמרתי אני אכבס 70- 80 מעלות בקיצר משטח החתלה גם התקוצ'ץ' וגם נהיה אפרפר בעסה... לא נעים לי לפנות אליהם כי זאות אני שערסתי את המוצר...
    ]
  • עכשיו התקשרתי אליהם והם מאוד נחמדים לא בקשו ממני שום קבלה נאמר לי שאני יכולה להשיר את המוצרים במוצצים או לשלוח אליהם בדואר והם יתקנו לי או יחליפו לפי אותם)))) יום שישי אני אשלח להם את זה))
    כל הכבוד אם זה באמת כך אבל אני קצת מפחדת לשלוח זה בטח יקח המון זמן....
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה