טעימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל התחלתן עם הטעימות? ועם איזה מאכלים מומלץ להתחיל? יש אפשרות לרסק את האוכל במזלג או שזה ריסוק גס מדיי ועדיף להצטייד בבלנדר?
    תודה לעונות ולעונים

מחכה לנסיך שלנו
6 תגובות
עמוד 1
  • אני התחלתי בגיל 4 חודשים אבל הבנתי שמאז (לפני שנתיים) השתנו ההנחיות ועכשיו ממליצים בגיל חצי שנה להתחיל.
    עדיף להתחיל עם ירקות לא אלרגניים
    תפו״א, קישוא, גזר, בטטה וכו׳
    להתחיל עם ירק אחד, יום-יומיים לראות שבכל בסדר, לעבור לירק אחר.
    עדיף להשתמשת בבלנדר, כדי שהמרקם יהיה קרמי וללא גושים. עם הזמן הריסוק הופך יותר ויותר גס, או אפילו חתיכות קטנות, אבל להתחלה עדיף מרקם חלק, דמוי דייסה.
    לאחר מכן, לערבב ירקות, להכין מרק, להוסיף בשר (עדיף הודו אדום להתחלה)
    אפשר בהמשך להוסיף פחמימות.
    איפשהו באמצע להתחיל עם פירות. ושוב, פרי אחד כל פעם לבדוק אלרגיות. עדיף ללא פירות הדר כי הם אלרגנים.
    את כל ההתחלות עדיף לעשות ביום, בשעות שיש קופת חולים ורופא זמינים, לכל מקרה.
    בגיל 9 חודשים להוסיף צוצרי חלב (לא חלב ניגר)

• היי!

אני כבר התחלתי מזמן, בגיל 4 חודשים

נתתי לה כמעט כל דבר שאכלנו לטעום, היא הסתכלה ככה
    פייס: ortal_hori

• אה, והבלנדר - בהחלט!

בלנדר מוט, קל פושט וזול
    פייס: ortal_hori

• ממש לא שינו הנחיות! נותנים מגיל ארבעה חודשים הכל
    אני עד היום טוחנת אלא אם זה משהו ממש רך או קציצחת שהתבשלו המון זמן ברוטב ופירה אז רק מועכת..

• אני גם מתחילה אוטוטו טעימות.. וקיבלתי דרך אגב המלצה לבלנדר של קנווד.. אמרו לי שהוא מתאים לשלב הטעימות.. וגם בחנות כשקנינו המוכר אמר שזה מגיע עם אחריות של ברימאג שזה מומלץ מאוד במיוחד אם עד היום לא השתמשת בבלנדר.. כי הם נותנים תמיכה טלפונית וכאלה במקרה הצורך..
  • ההנחיות להתחיל סביב ה- 4 חוד
    עד גיל חצי שנה לתת לטעום מהכל ! חוץ מדבש !!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה