בנות תיכנסו שאלות על השינה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אני יתחיל בזה שעד עכשיו מאור ישן בעגלה למרות ששמתי לב שהוא מעדיף יותר לישון על המיטה (שלי)הוא אוהב חופשיות כי הוא מזיז את הידיים הרבה וכשהידיים שלו נוגעות בדפנות של העגלה הוא מתעצבן ומתחיל לבכות חשבתי לקנות מיטת תינוק בלילה הוא כבר ישן טפו טפו בלי עין הרע מאוד טוב חוץ מזה שהוא קם לאכול ואני מחזירה אותו ישר לעגלה הוא ממשיך לבכות לפעמים(וזה קורה הרבה)לפנות בוקר משהו מציק לו והוא לא רגוע
    מה אתן אומרות כדאי כבר להעביר אותו למיטה או שעדיף לחכות עם זה אני גרה אצל חמותי ותאמת לא יכנס לי בחדר גם מיטה וגם עגלה..(אני שואלת כי בזמן שהוא בוכה אני מנדנדת אותו בעגלה השאלה אם זה עניין של גיל וזה ישתנה או שפשוט זה הוא ככה)
    ועוד משהו מאור כל הזמן ישן על צד אחד של הראש אנחנו כל הזמן מזיזים לו לצד השני והוא שוב פעם מזיז לאותה תנוחה הוא פשוט לא מסוגל להיות עם הראש לצד אחר..חמותי אומרת שהצד שהוא ישן נהיה לו הראש שטוח כזה אני לא ממש שמה לב לפעמים כן וזה נראה מוזר
    אני אמורה לחשוש מזה?או שזה יעבור..
    ועוד דבר אחרון בקשר להאכלה בלילה
    שמתי לב שאני נותת למאורי ארווחה בסביבות השעה 9-8 ובדרך כלל שהוא אוכל בשבעות האלה הוא ישן עד שעה 1-2 בלי לקום לפעמים אפילו כמעט עד 3 בלילה ואחרי הארוחה הזאת הוא קם לאכול שוב כרגיל כל 3 שעות לפעמים אפילו קצת פחות
    חשבתי לעצמי שאם אני יזיז את הארוחה הזאת לשעה 10-11 אז הוא ישן לי עד הבוקר
    השאלה אם זה קורה לבד או שאני צריכה לעשות משהו למשוך אותו עם האוכל אולי או עם השינה..
    אני ישמח לעצות:)
8 תגובות
עמוד 1
  • טוב דבר דבר ...
    1. לגבי מיטה - אפשר לשכור עריסה קטנה על גלגלים בנתיים ,מה שאת מתארת זה רפלקס מורו שקיים לתינוקות בגיל הזה ,לכן הוא מתעורר בפתאומיות ונבהל (על הבטן זה פחות קיים ) לא נראה לי שזה ישנה את המצב יותר מידי להחליף למיטה -אם יש לך עגלה עם אמבטיה אז זה מספיק לחודש הראשון לפחות אפילו חודשיים ...
    2. לגבי העדפת צד ,רצוי ללכת לרופא ולקבל הפניה לפיזיוטרפיה ,זה חשוב כי בהמשךזה כן יכול לפגוע בכמה דברים וכדאי לטפל ,זה לא עובר לבד
    3.לא הייתי מזיזה או מושכת שום דבר ,תינוק צריך לאכול מתי שהוא מבקש ולא מתי שזה נותן לך יותר שעות שינה
  • כן אני עכשיו עם אמבטיה בעגלה לא יודעת אני רוצה שתהיה לו מיטה מסודרת והכל מסודר זה נראה לי בעין בלאגן כזה עם העגלה
    בקשר לראש אני באמת ישאל רופא
    אמא שלי גם אומרת לי להשכיר עריסה אבל אני חושבת לעצמי למה כל זה הוא כבר בן חודש וחצי עוד חודש וחצי גם ככה אני יהיה חייבת לקנות מיטה בלי עין הרע מאורי מאוד ארוך והעגלה מיום ליום נהיית לו יותר ויותר קטנה..
  • עריסה יותר קטנה נכון ,אבל היא על גלגלים ויכולה להחליף את העגלה כשהוא לא רגוע ואת רוצה לנדנד את העריסה . אפשר כבר לקנות מיטה ,אבל כדאי לך לעשות סביבו עם נחשון לתחום אותו מסביב וליצור לו סביבה כמו ברחם ,ולעניין הזה של הידיים וחופש אז דווקא יש המלצה לעטוף את התינוקות כמו פעם ,זה מרגיע אותם והם ישנים יותר טוב .
    http://www.babycenter.com/2_how-to-swaddle-a-baby_10347122.bc#videoplaylist
  • בן כמה הוא כבר? אני לא זוכרת תעשי כבר סרגל!
    פייס: ortal_hori

• כן עשיתי לו ככה עד גיל חודש אצלנו אצל הקווקזים זה ניקרא כינדוכ הוא לא יכל לישון אם לא היינו סוגרים אותו ככה היתי מעירה את חמותי כמה פעמים בלילה כדי שתעשה לו את זה אבל זה כב נהיה לי בעיה לא יכולתי לצאת איתו ככה החוצה ובלי זה הוא היה בוכה עד שהרגלתי אותו ועכשיו הוא בכלל שכח מזה
  • כן ביום אני צריכה לנדנד אותו כדי שירדם בלילה הוא הולך לישון לבד אני רק מאכילה אותו
    מאורי מחרתיים יהיה בן 6 שבועות
    אני רואה שעניין הראש רציני..אני לא יודעת למה יש לו העדפה דוקא לצד ההוא יכול להיות שזה בגלל שאני נמצאת בצד הזה בשינה הרי אני שמה את העגלה ליידי..ואולי זה לא קשור בגלל זה אני רוצה לקנות מיטה כי כשאני יקנה מיטה אז אני יליף צד ואז הוא כבר לא ישן על הצד ההוא
  • זה מתחיל מזה שהכל מתרחש באמת בצד אחד של העגלה... ואז מסתכלים כל הזמן לצד הזה ואז הראש מתחיל להתפחס וכבר לא נוח בצד השני... וזה יכול להגיע למצב
    ששריר בצד אחד של הצואר יהיה קצר יותר מהשני........ וזה ממשיך להתגלגל...
    עד שאת באה לרופא עם עיניין הראש תעשי את הדברים הבאים:
    תהפכי את כיוון העגלה. איפה שהראש שלו היה נמצא- עכשיו יהיו הרגליים. וככה בעצם ההתרחשות מחות לעגלה יהיו בצד הנגדי! וזה ימשוך אותו להסתכל לצד שהוא לא רגיל.
    לשים לב שכשאת מאכילה אותו\מחזיקה אותו\מחזיקה אותו לגרפס- שאת עושה את זה על שני הצדדים! או כרגע בעצם להקפיד על הצד שאת לא רגילה (בדכ יש נטיה להאכיל יותר על צד שמאל שלך להחזיק לגרפס על צד ימין (ואז הראש שלו שלא רוצה להתקע לך בצוואר הולך כל הזמן אוטומטית הצידה לאותו צד)
  • מיצי אני מנסה לעשות הכל לשני הצדדים כל פעם שהוא ישן בעלי וחמותי מזיזים לו את הראש לצד השני ושוב הוא מזיז לצד שהוא רוצה זה כאילו בא לו אוטומטית איזה מיואשת אני אוףףף לא מספיק אני צריכה לרוץ כל פעם לקופת חולים ולבתי חולים עכשיו גם לפיזאוטרפיות איזה יאוששש
    אבל הכל בשביל הנסיך שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה