סקר-לבוש לילההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    הימים התחילו להיות חמים וגם בלילות כבר נורא חם...
    איך אתן מלבישות את התינוקות והילדים שלכן בלילה??
    אני שמה לליאור שכבה אחת דקה של ארוך..ועד אתמול היה עם פוך אבל כל הלילה היה מוריד אותו אז עברתי לשמיכה קצת יותר דקה..ועכשיו סתם הלכתי לבדוק מה איתו
    הוא ממש מזיעע
6 תגובות
עמוד 1
  • קצר ,בלי שמיכה בלי כלום . חולצה ותחתונים . גם בגיל של הבן שלך הייתי כבר מלבישה קצר ,חם מאוד בלילה
  • אני גם הסתבכתי
    לנהוראי פיג'מה קצרה ושמיכה דקה (הוא גם ככה מעיף)
    לתהל חולצה ארוכה דקה ומכנסון
    שמיכה דקה גם.

אבל שאתמול המזגן תוקן וחזר לפעילות לילית מלאה - כיסיתי בצמר.
    (המזגן מובל לשני החדרים)

בקיצור סרט עם החום הזה והמזגנים.
    אני כבר בצוננת כולי
    לא מסוגלת לסבול את הקיץ הזה.

• בגד גוף קצר, בלי רגליות ועדיין שמיכת פוך, סתם כי זה נעים, הוא מוריד אותה ומחבק אותה.
    לפי שנה אותו דבר

• מה יתקרר?????? זהו קיץ! חחחחחח

אם הוא מזיע אז הוא מתקרר. כי במשב רוח קליל שבקליל הזעה מתנדפת יחד עם חום הגוף והנה - התקררות. הויסות חום עם זיעה כבר לא עובד טוב.
    אל תתני לו מראש להזיע...

אנחנו עם חלון פתוח, עם בגדים קצרים וסדין בתור שמיכה(סתם בשביל הקטע הפסיכולוגי של להתכסות...כי במיטה צריך להתכסות
  • חולצה קצרה ומכנס קצר .. לפעמים גם בלי מכנס ..
    ושמיכה צמר ( עדיין לא קניתי דקה) ואני מכסה רק חצי מהרגליים
    ( היא בת 5 חודשים...)
  • בגדים קצרים לכולם.
    גם לבת שבע בגד קצר אבל בגלל שאנחנו ישנים איתה בחדר ויש לנו מזגן בחדר שינה אנחנו מדליקים אותו על 23 מעלות ומכסים אותה עם שמיכה.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה