אחרי שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני אחרי שאיבה ראשונה שהייתה אתמול.
    אתמול היו לי כאבי בטן, כמו דקירות כאלה בבטן תחתונה, אבל לא נורא.
    היום אני מרגישה כאב לא חזק בכל חלל הבטן, והכי מוזר - מלפני כמה שעות יש לי כאב בגב התחתון בצד אחד, כאילו נתפס.
    חום - 37.1 לא ממש נחשב לחום, נכון?
    מישהי מכירה את התופעות האלה? אני קצת לא רגועה...
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק

אני מכירה את כול מה שאת מתארת
    עברתי שאיבה לפני שבוע והיה לי בידיוק אותם כאבים
    שאלתי את הרופא .. הוא אמר שהכול נורמלי בעקבות השאיבה ..

• מורני, תודה על התגובה, מתוקה.
    גם כאב בגב תחתון היה לך??..
    דברתי עם אחות, היא אמרה שזה לא נשמע חריג אבל אם אני לא רגועה - רצוי לקפוץ למוקד. אז יש לי עוד שעה להחליט עד שהוא נסגר:)
  • מורני, תודה על התגובה, מתוקה.
    גם כאב בגב תחתון היה לך??..
    דברתי עם אחות, היא אמרה שזה לא נשמע חריג אבל אם אני לא רגועה - רצוי לקפוץ למוקד. אז יש לי עוד שעה להחליט עד שהוא נסגר:)
  • תקשיבי לי כאב כול הגוף!!
    כאב לי שאני אוכלת
    כאב לי בקיבה
    כאב לי שעשיתי פיפי
    כאב לי הגב
    פשוט כול חלק בגוף!!

• כן, זה מה שאני מרגישה, גם כאבים בקיבה וגם בפיפי...
    אחחח, מזל שאנחנו המין החזק
    העיקר שהאחות אמרה לי היום בטלפון להשתדל להימנע מיחסי מין... איזה יחסי מין בראש שלה?? אני בעיקר עסוקה בחיפוש תנוחה אופטימלית להניח את הטוסיק ככה שלא יכאב בשום מקום...
  • חחחחחחחחחחח
  • היי
    כל התופעות שתיארת הן תופעות נורמליות לחלוטין. אחרי שעשיתי שאיבה האחות הסבירה לי על תופעות לוואי שיכולות להיות. היא תיארה בדיוק את מה שגם את מתארת. לי אישית לא היו בכלל שום כאבים והתאוששתי מהרדמה מאוד מהר. אבל כל אחת מגיבה אחרת ומבחינת הרופאים, כל הדברים שעוברים עליך הם נורמלים וזה בסדר. הרי הגוף עבר תהליך לא כל כך פשוט.
    מאחלת שיעבור לך מהר.
  • דווקא מההרדמה התאוששתי די מהר. והכאבים עכשיו - לפי מה שהבנתי זה כנראה קשור בין היתר לכמות הביציות הגדולה ששאבו לי.
    אבל קודם כל זה כמובן אינדיבידואלי לכל אישה ואישה.
    בכל אופן, פרגנתי לעצמי בעוד יום מחלה היום. מקווה שמחר זה כבר ירגיש אחרת
    יום מקסים לכולן!
  • תהני בים המלח
  • תהני בים המלח
  • לי היה כל מה שתיראת ואפילו דימום!
  • סושי, בסוף הלכתי על אסותא רמת החייל, בפגישה הראשונה הייתי אצל זיידמן, אכן אדם מאוד נחמד. אבל בינתיים הספקתי להכיר את רוב הצוות את השאיבה עשה שיף, והיום נפגשתי עם אליצור. אמר שהכל בסדר איתי, וכנראה שבלי שום קשר נתפס לי הגב... הזוי. אבל העיקר שאין גירוי יתר חריג.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה