ישיבה למשחק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אפשר להושיב ילד למשחק/ציור/פאזל
    ליד שולחן, ליותר משתי דקות

5 תגובות
עמוד 1
  • שירה גם איתמר בגיל של נהוראי ממש לא התעניין בספרים ולא בפאזלים ...עכשיו הוא מבקש ספר כל יום ומאוד אוהב סיפורים וגם יכול שעות להרכיב פאזלים גם של 100 חלקים
  • זה כל פעם גודל הזמן ישיבה
    פשוט תתחילי, תתמידי ....
    כמו לקרוא סיפור שבהתחלה הם שומעים רק דף והולכים.., למחרת כבר שני דפים...
    אני בערך יודעת לזהות מתי יש לו מין מצב קשב וריכוז ואני באה ומציעה לו לצייר או להדביק דברים...
    חלק מהעיניין למה זה מצליח בגן כאילו יותר, לפי דעתי, חוץ מחיקוי, זה בגלל השגרה.
    הרי נהוראי מסכים להתקלח ולהכנס למיטה יום יום נכון? הוא זורם עם זה...כי הוא יודע שזה מה שהולך לקרות כל הזמן, והידיעה הזו גם מביאה להם מוטיבציה ליזום אמבטיה אם את מאחרת בזמנים למשל.
    אז אם כל יום אחרי האוכל תשבו לצייר...הוא יתרגל שאחרי האוכל מציירים ויחכה לזה. יצפה לזה...
    לפעמים יש לי שבוע שלם שאנחנו כל יום מציירים אז הוא באמת משקיע בציור וממש בתוך הפעילות. לאורך השבוע אחכ מבקש לבד, לוקח לבד...
    ואז זה נשכח... נזנח...יש פעילויות אחרות, בכלל לא יושבים לצייר... והפעם הבאה שנזכרים ויושבים לצייר זה לוקח 2 דקות
  • תנסי בבוקר ולאט לאט תגדילי את הטווח
    למה ליד שולחן? למה לא על הריצפה?
    תזרמי איתו לפעילות שהוא אוהב
    ותתציעי דברים נוספים

• גם אני שואלת את אותה השאלה...

למשל לצייר מחזיק 5 דק' גג

נראה לי שזה משתפר עם הגיל, בעיקרון אני זורמת איתה
    יושבת על המשטח משחקים ונותנת לה לזרום עם כל המשחקים שבא לה

הדבר היחיד שמחזיק אותה מרוכזת הרבה זמן זה ספרים.. תודה לאל
  • אהבתי את התשובות כאן
    shira

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה