לא כל כך יודעת איך לישאול ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב
8 תגובות
עמוד 1
  • פטמת סיליקון !
    זה בידיוק לזה!
    שמים את הדבר הזה על הפטמה השקועה.

גם שאיבה במשאבה "מוציאה" כאילו את הפטמה החוצה... אבל במקרה שלך נראה לי יותר פרקטי הפטמת סיליקון...

יש את ליגת לה לצה, עמותה שעוזרת בכל עינייני ההנקה
    http://www.lllisrael.org.il/

תתקשרי ותתיעצי איתם
  • יועצת הנקה מאד מאג תעזור לך

• goli ומיצי היקרות תודה לכן ...
    אצור קשר בהקדם עם יועצת הנקה ..
  • יש לך פיטמות סיליקון הן מעולות אני השתמשתי בהם עם הגדולים שלי וגם עכשיו אני חושבת לבשתמש

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • לא ידעתי על פטמות סיליקון
    רק עכשיו גיליתי דרך הפורום

המון המון תודה ..
    השאלה אם יש גם ניתוח לזה
    אעם מי אפשר להתייעץ בעניין ?
  • לא הייתי ממליצה לך ללכת לניתוחים וכו' תדברי עם יועצת הנקה עוד לפני הלידה ותפגשי איתה , היא תראה את הפיטמה ותחליטו ביחד איך תנהלו את ההנקה , לא בטוחה אבל שמעתי שלפעמים ממליצים לנסות לפני ההנקה לשאוב עם משאבה באותה פיטמה השקועה ולנסות כאילו להבליט אותה ואז להניק ,בגדול תינוק לא יונק מהפיטמה ,הוא יונק מההילה ומהפיטמה רק יוצא החלב ...תבדקי עם יועצת הנקה איזה תנוחות הנקה יתאימו למצב שלך לפעמים זה יכול לשפר את היניקה ולמנוע כאבים .
  • Eski יקרה תודה רבה לך
    על ההמלצה
  • כמו שאמרו לך .פטמת סיליקון ..זה בדיוק לזה .

לי יש פטמות קטנות שבמצבן הרגיל הן שטוחות .. יענו באותו הקו עם החזה .. רק אחרי יניקה /שאיבה / קור או נגיעה בהן אז הן יעמדו
    לכן גם אני השתמשתי בסיליקון וזה מעולה .. כי זה גם ארוך יותר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה