מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אברהפ חזר מהגן והיתה לו צביטה בצוואר מתחת לאוזן.
    אני יודעת שהוא שובב אז שאלתי אותו מי עשה לו והוא ענה לי שהסייעת בגן
5 תגובות
עמוד 1
  • לגננת.
    מתפקידה לבדוק האשמות מעין אלו.
    אם יש סיכוי שהוא לא דובר אמת תגידי לגננת שככה הוא אמר ושאת מבקשת שהיא תבדוק מול הסייעת (אל תגידי לה שהוא לא תמיד אומר את האמת...)

• ילדים הרבה פעמים ממציאים גברים כאלו.
    תדברי עם הגננת.

• תדברי עם הגננת, ותני לבן שלך להרגיש שאת מאמינה לו- תשאלי אותו שוב ותראי אם הוא מספר את אותו סיפור או סיפור אחר
    זו טראומה שנשארת לכל החיים כשהורה לא מאמין לך, כשהייתי בכיתה א המוכר במכולת בא לאמא שלי וטען שאני עשיתי חוב כי לקחתי כל בוקר לחמניה ושוקו - דבר שהוא שקר, ייתכן שהוא רשם לילדה אחרת על שמנו- ואמא שלי לא האמינה לי ועוד קיבלתי סטירה על ״שקר״ - אני תמיד אזכור לה שהיא לא האמינה לי- ההורה צריך להיות האדם שהכי סומכים עליו וזה מערער אמונה בו

• כמו שאמרו לך, לדבר עם הגננת

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• לדבר מהר עם הגננת,
    ולברר טוב טוב מאיפה זה הגיע לו לצוואר....
    ואם זה נכון והסייעת עשתה זאת, אז זה חמוררררר מאוד !!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה