היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעיקרון לא אמורה להיות שום בעיה, כדאי לקחת איתו שמיכה או צעצוע מוכר שהוא בדרך כלל ישן או משחק איתו הרבה ואז יהיה לו יותר נוח, אבל אצלי לא היו בעיות בנושא הזה. לכמה זמן אתם מתכננים לנסוע?
אדוה
ציטוט:פורסם במקור על-ידי רינוש31
זה כבר בסדר לקחת את התינוק לנופש מחוץ לבית? האם מומלץ לתת לו לישון בסביבה הבטוחה והמוכרת של הבית עד לגיל מסויים או שזה לא משנה בשבילו.
מחכה לנסיך שלנו
זה תלוי בך ובקטנטן שלך, את מכירה אותו הכי טוב... בעיקרון אין שום בעיה. אנחנו היינו באילת לפני שבועיים והיה אחלה. הנסיעה היתה קצת קשה אבל במלון ובכלל באילת מאוד נהננו...
הקטנצ'יק עוד עמוק בבטן אני אמורה ללדת בסוף החודש וביולי אבא שלי חוגג יומהולדת 70 כך שמארגנים לו ארוע משפחתי גדול בכפר בלום בפסטורל עם כל המשפחה הורחבת וחברים . זה יוצא בסופ"ש כך שלא מדובר להרבה ימים- אני מאוד רוצה להשתתף, זה חשוב לי אבל קשה לי להתחייב ולהזמין עבורינו חדר כי בע"ה הוא יהיה רק בן חודש וחצי.
מחכה לנסיך שלנו
אני נסעתי לצימרים לארבעה ימים כשהגדולה שלי הייתה בת חודשיים בערך. היה מוצלח ביותר