-
צר לי לשמוע.. אני בטוחה שלפעם הבאה תהיי יותר מתוחכמת ולא תאמיני באנשים..
-
סלחי לי אבל...לא עושים דברים כאלה.
מצער שאין אמון באנשים, אבל זה המצב.
-
התקשרתי לדואר הם עמרו שאי פשר כבר לעצור את המשלוח(((( טוב אני מפגרת מה לעשות.... זה כבר שלושה ימים הורס לי מצב רוח....
]
-
תשגעי אותה!! חוצפה!
תגידי לה שאת יודעת איפה היא גרה ושתגיעי אליה!!
על כמה כסף מדובר?
-
לא הרבה 150 ש"ח
]
-
תרשמי לה הודעה שהשיחה של המכירה איתה מוקלטת וכן השיחה שהיא לא שילמה עדיין ושאם היא לא תעביר לך את הכסף (בימינו אפשר דרך האינטרנט אז בלי תירוצים) תוך 48 שעות את פונה לעורך דין וזה כבר יעלה לה הרבה יותר
ולהבא באמת אל תתני אמון באף אחד בנושא הזה- קודם שתעביר לך את הכסף אם היא גרה רחוק או שיבואו אליך! את מוכרת ומי שרוצה לקנות שיבוא אליך
היה לי קטע דומה עם גורים שעשיתי להם אומנה, באה בחורה לקחת גור ולא שילמה לי את הכסף, אמרה שתבוא למחרת... מעל שבוע היא התחמקה ממני - עכשיו זה כסף שאני קונה איתו אוכל וליסונים לגורים שבאומנה אצלי... שלחתי לה את ההודעה הזו ותוך כמה ימים היה לי כסף בדואר
-
150 ש"ח זה לא מעט כסף בימינו...
נראה לי מה שפולה אמרה הכי טוב!
-
היום בחורה התקשרה אליי ובקשה מספר זהות שלי ונתנה לי קוד סודי שאיתו אני יכולה לקבל את הכסף בדואר))) אני מקווה שזה אמת)))
]
-
אולי היא חיכתה לקבל את החבילה.... גם היא לא יכלה להיות בטוחה שבאמת שלחת...
מקווה שבאמת היא תשלם.
-
זה אמיתי העניין עם הקוד גם אני קיבלתי ככה כסף פעם
-
אני בחיים לא הייתי עושה את זה....
היום אין אמון. חבר נאמן זה כסף מזומן
פייס: ortal_hori
-
נותנים אמון...ככה זה,אין-ברירה,רק גם אני למדתי שצריך גיבוי לנתינה (במקרה שלי,הייתי צריכה לגבות את הנתונים גם על המחשב בבית)..
השאלתי את הזיכרון-הנייד החיצוני שלי,למישהי, שהגעתי אליה לראשונה לביתה..התקשרתי,סימסתי וכלום.במשך כמה-ימים..רק בהתערבות של מכרה-משותפת,היא שיתפה-פעולה! חבל,שצריך לערב גורם-חיצוני,שהיה מדהים וצדיק,יש לומר את האמת!! והוא יבורך על מעשה-החסד הזה!!!
גם את בעלי טירטרתי,שהגיע אל ביתה שוב לקחת בחזרה..
כך שאני הכי מבינה אותך מותק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shira