עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני היום שבוע 39 + 2 , אתמול בגלל כאבים חשבתי שזה צירים הלכתי לרופא ולא היו צירים אך עשה לי גם בדיקה של פתיחה, אחרי שעתיים היה לי הפרשה חומה כזאת .. ממה מעט לדעתי הפקק הרירי, במהלך הערב/ לילה ההפרשה המשיכה להיות בצבע כתום, היום בבוקר התעוררתי אחרי שעה שוב הפרשה בצבע כתום .. יש סיבה לדאגה? אני מוצאת את עצמי הרבה הולכת להיבדק וזה הץייאשתי מזה.. מה כדאי לעשות? תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה מהבדיקה ,הרופא התעסק שם באיזור והצוואר די רגיש ויכול להיות שהוא שרט אותך או אולי אפילו ניסה לעשות לך סטריפינג (הבדיקה כאבה לך מאוד? לא תמיד הרופא מודיע שהוא הולך לבצע את זה ) בקיצר אם התנועות כרגיל ואין כאבים חכי בסבלנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה