המלצות על מחלקת יולדות מאיר כפ״ס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

מישהי ילדה בבית חולים מאיר בכפר סבא?
    מחפשת ביקורות/ המלצות

Liri27
12 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי שלוש פעמים והיו לי חוויות מאוד טובות ב"ה

]
  • אישית לא יודעת, אבל מחברה שילדה שם פעמיים שמעתי רק דברים טובים
  • אני ילדתי שם
    ובע"ה בפעם הבאה אלך שוב

בית יולדות נפלא. מאוד אהבתי את המחלקת יולדות.

המיילדות מקסימות והיחס אישי ומהיר מאוד

• יופי איזה כייף לשמוע זה הבית חולים הקרוב ביותר ומשום מה אבא שלי נגד הבית חולים הזה בגלל כל מיני שמועות ששמע אבל כל מחלקה היא שונה ומתנהלת אחרת.

Liri27
  • לירי , זה מאוד תלוי במחלקה..!!

מחלקת היולדות שלהם זכתה מספר פעמים במחלקת ביולדות הטובה ביותר..

גם אחותי לא רצתה שאלד שם, ואני שמחה שלא הקשבתי לה...
  • אני ילדתי במאיר ,היה בסדר גמור ,מחלקה נחמדה (וזה רק ליומיים אם הלידה היא רגילה ) וגם עשיתי שם התנסות בחדרי לידה ובהיי ריסק , אחיות שם היו מקסימות מאוד
  • היי לירי . בשעה טובה בשישי ילדתי בפעם השנייה במאיר . עברו עליי 48 שעות נוראיות מעבר לשמחה הגדולה שהבאתי עוד נסיך לעולם . המיילדת הייתה מקסימה, חיכיתי שלוש שעות בחדר לידה שיתפרו אותי כשאני שוחה בדם של עצמי ולא מקבלת אף יחס כי היה עומס, מותשת כמעט מעולפת אחרי שנזכרו בי תפרו אותי והכניסו אותי לחדר התאוששות . השבת הייתה נוראית . לא מקפידים על שעות ביקור אין טיפת מנוחה אנשים שבאים לבקר שוכחים שזה מקום שנועד למנוחה והופכים את.המקום לשוק טירה טייבה אני ממליצה לך בחום לא ללדת שם המקום הפך לעזה השנייה זה כל כך לא נוח להסתובב כאובה בכותונת בקושי ללכת.ושמסדרון שלם מלא בערבים נועצים בך מבטים . הרגשתי כל כך לבד והצוות של המחלקה בעצמן לא יכולות לעזור בנושא כי המקום הוא ציבורי . בקיצור מאחלת.לך לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות התינוקיה במאיר מדהימה ! סעי למעיינות הישועה או לבלינסון

ברווזה :)
  • היי לירי . בשעה טובה בשישי ילדתי בפעם השנייה במאיר . עברו עליי 48 שעות נוראיות מעבר לשמחה הגדולה שהבאתי עוד נסיך לעולם . המיילדת הייתה מקסימה, חיכיתי שלוש שעות בחדר לידה שיתפרו אותי כשאני שוחה בדם של עצמי ולא מקבלת אף יחס כי היה עומס, מותשת כמעט מעולפת אחרי שנזכרו בי תפרו אותי והכניסו אותי לחדר התאוששות . השבת הייתה נוראית . לא מקפידים על שעות ביקור אין טיפת מנוחה אנשים שבאים לבקר שוכחים שזה מקום שנועד למנוחה והופכים את.המקום לשוק טירה טייבה אני ממליצה לך בחום לא ללדת שם המקום הפך לעזה השנייה זה כל כך לא נוח להסתובב כאובה בכותונת בקושי ללכת.ושמסדרון שלם מלא בערבים נועצים בך מבטים . הרגשתי כל כך לבד והצוות של המחלקה בעצמן לא יכולות לעזור בנושא כי המקום הוא ציבורי . בקיצור מאחלת.לך לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות התינוקיה במאיר מדהימה ! סעי למעיינות הישועה או לבלינסון

• אני לא ילדתי עדיין... אבל מכירה את הבית חולים הזה מסיבות אחרות וכן מביקור יולדות - כמו שברווזה אמרה- מגיעים לשם הרבה אנשים מהכפרים הערביים באזור כפר סבא - מלא, יש אנשים שזה מפריע להם יותר ויש שפחות, אבל קחי בחשבון שזה המצב שם כשאת מחליטה אם ללדת שם או לא.
  • ילדתי שמה לפני שנה
    גיסתי ילדה שמה 3 חודשים אחריי
    וחברה טובה ילדה לפני חודשיים

כולנו מרוצות, אחיות מקסימות, מחלקת יולדות מחלקה נעימה, ממליצות בחום, אההה ואני מתכוונת לחזור לשמה באוגוסט בע"ה

• ילדתי פעמיים ב"מאיר".
    ממליצה בחום.
    ובקשר לערבים - יש הפרדה בחדרים בין יהודיות לערביות, אנו חיים במדינה הזו ביחד, בערך כחצי מעובדי ביה"ח ערבים חלקם בעמדות מפתח חשובות בהחלט, זה חלק מהדו קיום לטוב ולפחות טוב.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה