היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תודה על התגובות בהודעה הקודמת.היה לי בעיות עם האנטרנט אז לא יכלתי להכנס ולראות...
בכל קמרה רוצה לעדכן שאחרי שבוע קבלתי מחזור(ממש דימום ולא רק כתמים חומים) ככה שאני לא חושבת שזה הריון....אני צריכה לעבור סדרת בדיקות עכשיו כי מסתבר שהפוריות שלי ממש על הפנים.,...:(
מאז ההפלה אני כל כך חלשה,נהיה לי בעיות בבלוטת התריס ואני לא מוצאת שקט...ואני לא יודעת מאיפה אני שואבת כוחות בשביל ללכת לבדיקות האלו...והבטן מסרבת לרדת(בכל זאת הייתי שבוע 13) וכל אחד שרואה אותי אומר לי מזל טוב וכל פעם מחדש אני צריכה להסביר שאני לא וכואב לי הלב כל פעם מחדש...
אתן נפלאות! תודה תודה תודה!!!
4 תגובות
עמוד 1
מתוקה
מבינה לליבך מניסיון כואב תהיי חזקה בסופו של דבר כל הבדיקות לטובתך ותוכלי להכנס ל -9 חודשים תקינים ומשעממים מחבקת אותך! אנחנו תמיד פה אם תרצי לפרוק