שאלה חסרת נימוס... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שאף אחת לא תיפגע- אבל באמת מעניין אותי...
    אני אנסה להתנסח בזהירות, זה פשוט הורג אותי..

בקשר לנורמות של בני אדם, חילונים/דתיים....

זה דבר נורמלי אצל אנשים חילונים שמלטפים לאישה בהריון את הבטן?
    כאילו אצלי במגזר (חרדי) בחיייייייים לא יקרה שמישהי, אפילו ידידה טובה או החברה הכי טובה שלי, ואפילו קרובי משפחה מדרגה ראשונה- אמא, אחות וכו, תיגע לי בבטן, ועוד בתקופה ההריונית

11 תגובות
עמוד 1
  • אני רק אספר שהמשפחה מצד בעלי היא חרדית,
    ובנות המשפחה שלו תמיד, אבל תמיד, מרשות לעצמן לגעת בבטן ההריונית שלי.
    אז כנראה שזה לא קשור לחילוני/דתי/חרדי...
  • אני חלונית ויש הרבה בנות שמרשות לעצמן לנגוע לי בבטן זה נורע מעצבן אותי.... אבל לפעמים אני לא יכולה להגיד להם את זה בפנים כי לא רוצה לפגוע... אבל מה שהכי מעצבן זה כשילד נולד וכל אחד מרשה לעצמו לנגוע לו בפנים אפילו אנשים בסופר.... זה הורג אותי פשוט..... אני לא יכולה לפעמים לעצור את אותם האנשים ומזל כשאמא שלי נמצאת לידי היא עוצרת את כולם כמו נמרה ומגינה על הגורים שלה

]
  • חוסר טאקט משווע!
    אני חילונית, ולא זה לא משהוא מקובל אצלנו, פשוט מדובר באנשים חסרי רגישות וטאקט....

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • לא קשור למגזר זה פשוט חוסר טאקט

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • אצל חילונים זה מקובל ללטף את הבטן (מקובל בין חברות או עמיתות קרובות לעבודה. אני לא מדברת כמובן על גברים או אנשים זרים)
    נטלי
  • מעצבן בכל מגזר

• לי זה הפריע כשנגעו בי...
    אבל לדעתי זה גם לא עניין של חילוני / דתי...

בכל מקרה לפני כמה ימים ראיתי את חמי נוגע בבטן של גיסתי (כלומר הבת שלו) ולי זה הרגיש ממש לא נעים...
    סוג של החליא, לא נעים לי לומר

לדעתי זה עניין אינדיבידואלי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם לי לא הפריע שנגעו לי בבטן
  • עמית

• גלי
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה