זה מוגזם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי אצל דיאטנית והיא אמרה לי שלא מספיק שאני שותה ליטר וחצי כל יום, אלא צריכה שניים ומעלה- זה טרוף איך אפשר לשתות כל כך הרבה???הבקבוקים גם ככה מתחסלים מהר ועוד אחרי זה שלב ההנקה שגם חייבים לשתות מלא. כנראה אני צריכה בר מים אוטומטי.

מחכה לנסיך שלנו
8 תגובות
עמוד 1
  • עזבי את הקטע של השתיה.. הבעיה אחכ זה הפיפי בלילה בגלל כל המים האלו
  • עוד לא נגמר היום וכבר שתיתי שניים וחצי בקבוקים גדולים...
  • דייייי אני בקושי מסיימת כוס מים.. אז בקבוק?? חחחחחח
  • אני שותה מים מהברז , לא רואה בזה משהו לא טוב אל ההפך זה בריא . חשוב לשתות ,גם בשלבים המוקדמים וגם בשלבים המאוחרים יותר בהריון כי זה יכול להביא לצירים מוקדמים ולידה מוקדמת חלילה ...
  • אני גם שותה בסביבות הליטר וחצי, בשעה 22.00 משתדלת כבר לא לשתות ועדיין אני קמה פעמיים בלילה.
  • היי, גם אני התייעצתי לגבי הנושא של השתייה ואמרו לי שבקיץ בימים חמים כמו עכשיו צריך לשתות יותר מליטר וחצי...האמת אני לא ממש מצליחה לשתות יותר מליטר וחצי או שתיים ביום....אחרת אני מרגישה שאני כבר נחנקת מהמים האלה....
  • אתמול בעלי חזר הביתה עם 3 שישיות של מי עדן! עכשיו אין לי תרוצים הוא סופר לי 2 בקבוקים כל יום.. משטר קפדני :)אני לא מסוגלת לשתות מים מהברז הטעם דוחה אותי.

מחכה לנסיך שלנו
  • פיפי יהיה בכל מקרה כי יש לחץ.. אני כשהייתי שותה רק שני ליטר הייתי מגיעה לקבל אינפוזיה קרה פעמיים ואחכ למדתי לקחת אני מאוד אוהבת לשתות ושותה המון אבל בהריון היה תק' קשה ולא רציתי בשלב מסויים מים אז יש אופציה הייתי שותה כוס ויטמינציק ועל זה כוס מים וכך הייתי מגיעה ל3 ליטר...
    יש אופציה להוסיף לימון וקר
    אל תזניחו חשוב מאוד גם אחכ בעה להנקה ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה