יום חמישי היום!!! הטוב הרע והלא נורא.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לירוני אסור להזניח סכרת! אם אני אפחיד אותך זה יעזור לך לשמור? כי אם כן אני מוכנה... ואם לא - תקפידי כמו שהיית מקפידה אם זה היה לאחד מהילדים שלך. זה לא צחוק לא לזלזל בסכרת. נראית מחלה תמימה והיא יכולה להיות תמימה רק אם שומרים על רמות סוכר מאוזנות כמו שצריך. ראי הוזהרת
וווואוווו שנים לא היייתי פה ובהחלט התגעגעתי!!! ]
עמית אני ממש גאה בך! וגם קצת מקנאה
נגה, לגבי אמילי - אם החיתוך הוא בספטמבר הייתי שוקלת לחיוב להשאיר אותה. אני רואה את הילדים היותר בוגרים בגן של יונתן מחזיקים את עצמם ביותר ביטחון כי הם מסוגלים ליותר - גם מבחינת מוטוריקה וגם מבחינה קוגניטיבית- לא בהכרח מיונתן אבל מממוצע הילדים. אז אם יש ספק והשנתון נחתך ככה, לדעתי תשמחי אם תשאירי אותה (לא אומרת שיקרה משהו אם לא תשאירי)