דם בשתן בסטיק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    אני בשבוע 27. יש לי 2 שאלות:

1. אתמול הייתי אצל הרופא כי שמתי לב שהכפות רגליים שלי נפוחות. הוא שלח אותי לאחות שמדדה לי לחץ דם ויצא 123/65, בנוסף עשתה לי סטיק ולא נמצא חלבון בשתן אבל נמצאה כמות קטנה של דם בשתן. שבוע שעבר עשיתי תרבית שתן והתוצאה תקינה.
    אציין שאין לי דימומים או הפרשות כהות למיניהן וגם לא צריבה במתן שתן.. מה המשמעות של כמות קטנה של דם בשתן בהריון? (לא הספקתי לשאול את הרופא שלי כי הוא כבר יצא..)

2. אני מקפידה לשתות לפחות 2.5 ליטר מים ביום אבל יותר קל לי לשתות מים עם מעט ויטמינציק.. האם זה בסדר או שצריכה לשלב בין מים לפטל?

תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. חסר משמעות
    2. לרוויה, אין בעיה לשתות ויטמינציק בהריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה