משפחה זה מסובך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן ,
    אני אחת מכן אבל מרוב בושה אני מעדיפה שלא להיחשף.
    לאחרונה יש לי המון בעיות עם בעלי ועם ההורים שלו.
    מכירות את התחושה שהאדם שאיתו התחתנתן הוא לא אותו אדם שאיתו הבאתן ילדים? אז זה מה שאני מרגישה..
    בעלי מאוד עצבני לאחרונה כי יש לנו תינוק חדש בבית ושנינו לא ישנים כמו שצריך וזה מוציא ממנו הרבה דברים לא טובים.
    אני מרגישה שהוא מזלזל בי ובמשפחה שלי. הוא מדבר אליי בעצבים , הוא מזלזל באמא שלי ובעצות שלה וטוען שדודה שלי מדברת לילד שלנו כמו לילד מפגר.
    לפני כן הוא לא היה מזלזל ולא היה מדבר כמו שהוא מדבר היום.
    יש לציין שזה מאוד מרתיע אותי וזה גורם לי פחות ופחות להימשך אליו..שלא תבינו לא נכון , אני אוהבת אותו מאוד ומתה עליו , הוא מאוד מאוד עוזר בבית ועושה המון מעבודות הבית ומקל עליי , אבל הזלזול שלו פשוט עבר כל גבול.
    כבר דיברתי איתו על הנושא הזה כמה פעמים אבל התחושה היא שאני מדברת לקיר כי הוא ממשיך לזלזל. ההורים שלו גם מרגיזים אותי , הם מהדור הישן והם שמרנים מאוד. אני מאוד אוהבת אותם כי הם אנשים טובים ואין להם כוונות רעות ובטח שאין להם כוונות לפגוע , אבל זה מה שיוצא בסופו של דבר.
    כמה פעמים שמעתי אותם מעירים הערות על הילד כמו "אתם מקלקלים לו את השינה" או "לא נותנים לך לאכול?" וכמה פעמים הבלגתי! וכשאמרתי את זה לבעלי הוא פשוט אמר לי "ככה הם" , אבל כשאמא שלי או דודה שלי מדברות לילד אז הוא מתנפל עליי! מה זה צריך להיות??? נמאס לי מהמצב הזה ואני פשוט לא יודעת מה לעשות..
    עכשיו חג שבועות מתקרב והמשפחה שלי הזמינה אותנו אליהם כי הם לא ראו את הילד הרבה זמן. אמרתי למשפחה שלי שאנחנו נראה איך נסתדר השנה כי יש גם את ההורים שלו. ההורים שלו כרגע לא מדברים אחד עם השני כי הם רבו (ואל תנסו לחפש פה היגיון למה). סיפרתי לו שהמשפחה שלי הזמינה אותנו השנה ואני רוצה שנלך אליהם. התגובה שלו שוב הייתה להתנפל עליי! הוא דיבר אליי בטון כזה תקיף כאילו אני מינימום יגאל עמיר.אפשר לחשוב מה אמרתי?? בסך הכל ביקשתי שנלך השנה למשפחה שלי ושביום שלמחרת נלך להורים שלו! מה הוא חושב לעצמו?? שאם נלך אליהם אז הם יחזרו לדבר ביניהם? שהוא יכול לתקן את כל העולם? לא! ההורים שלו ילדים גדולים , שיסתדרו בעצמם!
    נמאס לי מהמצב הזה ואני פשוט לא יודעת מה לעשות..
5 תגובות
עמוד 1
  • למרות שדברת איתו תנסי שוב פעם לדבר, זה תמיד עוזר
  • אויי אני עצבנית!!!

• תודה על התגובה בנות , אני מבינה שאני לא היחידה באותו מצב..
    נראה לי שמה שאני צריכה לעשות זה לנהל איתו שיחה רצינית על כמה שהוא פוגע בי. אני לא חושבת שהוא אפילו מודע לזה.
    כמו שאמרתן אין שום סיבה שאני צריכה לספוג את ההערות המזלזלות שלו ולתת לו לפגוע בי ככה!
    נראה לי שאני הולכת לצאת עליו קצת , אולי ככה הוא יבין.
  • אני לא יודעת אם אתם ממש הורים טריים או לא

אבל שתדעי שאחרי לידה ראשונה (וגם שנייה לפי מה ששמעתי) יש משבר

אחרי הלידה של הבת שלי הייתה לנו קמת תקופה קשה אבל זה מסתדר

בסך הכל זוג עובר שינוי משמעותי מאוד מאוד לאחר הולדת הילד וזה מאוד משפיע והגבר מרגיש שנדחק הצידה

בקשר להורים שלו. תתעקשי ללכת לשפחה שלך. מותר לך!!
    ואם הם מנסים לתת כל מיני עצות וטיפים תגידי תודה אבל אני מסתדרת!!

• קראתי עכשיו את התגובה שלי, כמה פעמים כתבתי תגידי לו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה