-
את חייבת לאכול בריא ואי אפשר לפתח הריון בריא מאכילת קרקרים,אז את חייבת לעשות מאמץ לשלב באוכל שלך במנות ממש קטנות גם פחמימות,בשר ירקות ופירות.. אולי יש משקה מסויים שמעביר טעם רע או חשק לבחילות. במקרה שלי שה היה סודה מצש קרה. הייתי מנסה לאכול בשר או אוכל אחר ולוגמת סודה וככה לא הייתי מרגישה הרבה את הטעם.. תנסי..
-
מוכר וידוע הרעב קיים אבל המחשבה לאכול כל מיני דברם מאוד קשה ... אני גם הסתפקתי בכריכים וירקות אולי קצת אורז קשה לאכול ולהריח המון דברים .... היום לראשונה כמעט שבוע 19 נגעתי בטונה מתחילת ההריון לא יכולתי להריח או לראות בכלל .... זה יעבור בקרוב העיקר שיהיה קל ותקין !
-
בהריונות הקודמים אסור היה לפתוח לידי מקרר כי הריח שהיה בתוכו גרם לי לרוץ לשירותים..
בהתחלה ירדתי במשקל כי לא אכלתי כלום חוץ מלחם ומלפפונים... זה עובר בשליש השני.. הכי חשוב שתשתי מים והרבה!
-
אל תדאגי בקשר להריון ,שירין אין צורך להלחיץ אותה , הכל יתפתח כמו שצריך גם אם תאכלי רק קרקרים ותשתי מים ,הכי חשוב לא להתייבש את כל הויטמינים העובר יקח ממך ,לו לא יחסר שום דבר ,לך יכול להיות ,אבל תשלימי עם ויטמינים יש פרנטל לאישה הרה ומניקה . המלצות אין לי כל כך ,זה זמני וזה יעבור
-
אורז זה אחד הדברים היחידים שאני מצליחה לאכול בלי להקיא.. גם בייגלה, מלפפון זה סביר.. הכי חשוב זה מים, שלא תתייבשי!! בהצלחה!!
-
גם אני כמוך בשבוע 8+2 ולא מצליחה לאכול כלום כול דבר מגעיל אותי ברמות אני סובלת מבחילות איומות במהלך כול שעות היום אני רעבה וחוץ מגבינה וירקות הכול מגעיל אותי בקשר לעובר אין מה לדאוג כי הוא מפרק שומנים ולוקח את כול הדברים הטובים מי שתשארנה חלשות זה אנחנו אבל אין כול כך פיתרון ניסתי המון דברים לבחילות וכלום לא עזר לי לומדת.לחיות עם זה עד שיעבור מקווה בסוף השליש הראשון ביינתים כמו שאמרו הבנות הכי חשוב זה לשתות המון שיהיה המשך הריון תקין!!!!!
-
אני עם אסקי.
זה יעבור
-
תודה על כל התגובות והעצות!
אתמול בערב גיליתי את נפלאותיו של מרק עוף עם קניידלך. פולני, אני יודעת - אבל נפלא ומנחם! במינונים מתונים הגוף שלי מקבל את זה מצוין, וזה לא עושה לי בחילה. לכל מי שנמצאת במצבי - ממליצה לנסות.
-
אליס, אני ממליצה לך בחום, אבל ממש בחום להחזיק לידך תמיד סודה ולימון ולשתות את זה כמה שאת יכולה.
לפני כשבוע חברה נתנה לי את העיצה הזו ואני לא מפסיקה לברך אותה!! זה עוזר ומאוד!
ולגבי המרק - כל הכבוד!! כל דבר שנכנס לגוף - משובח
-
שבוע 7 הריון ראשון אחרי מסע לא פשוט. בתקווה שהכל יהיה בסדר.
לא מסוגלת לאכול כלום, הכל לא טעים לי והכל גורם לי בחילה ורפלקס הקאה מבוקר ועד ערב.. בערב מתחזק. מנשנשת חסה, שותה מים עם לימון וגיגגר ותפוחים, זה הדבר היחידי שאני מסוגלת להכניס. ושלא נדבר על העצירות... התחלתי פראנטל אולי זה קשור לעצירות.
מודאגת שהעובר מקבל כל מה שצריך על מנת להתפתח.. זה הריון מאוד מאוד יקר לי ואני מפחדת שאני יכולה להזיק.
אודה לכן לתמיכה וחיזוקים מניסיונכן.
-
שלום בנות
שבוע 7 הריון ראשון אחרי מסע לא פשוט. בתקווה שהכל יהיה בסדר.
לא מסוגלת לאכול כלום, הכל לא טעים לי והכל גורם לי בחילה ורפלקס הקאה מבוקר ועד ערב.. בערב מתחזק. לפני יומיים הייתי במיון עירוי נוזלים כי הייתי מיובשת. חשבתי ששתיתי אבל מסתבר שלא מספיק.
מנשנשת חסה, שותה מים עם לימון וגיגגר, קלמנטינה ותפוחים, זה הדבר היחידי שאני מסוגלת להכניס. ושלא נדבר על העצירות... התחלתי פראנטל אולי זה קשור לעצירות.
מודאגת שהעובר מקבל כל מה שצריך על מנת להתפתח.. זה הריון מאוד מאוד יקר לי ואני מפחדת שאני יכולה להזיק.
אודה לכן לתמיכה וחיזוקים מניסיונכן.