חול.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
6 תגובות
עמוד 1
  • תתחדשו!
    תני לה זמן! היא תתרגל...מה עם דשא? היא אוהבת?

• אפשר להבין אותה, חול עם נעליים זה ממש לא נעים! זה מדגדג וגורם לשפשפת, כנראה שבלי הנעליים החול פחות כואב.

היא תתרגל בסופו של דבר.

אני זוכרת כשאחותי הייתה קטנה והתחילה ללכת שמו אותה בדשא (בארגנטינה זה לא כמו פה שיש דשא בכל רחוב, ממש לא רואים ירוק) והיא נעמדה ולא ידעה מה לעשות, התחילה לבכות ולא רצתה ללכת. בסוף זה עבר לה!

רותי
  • זה קורה גם לגדולים יותר!

כל תחילת שנה אני נתקלת בילדים שלא מוכנים לרדת לחול בימים הראשונים. וכל החצר שלי חול...

זה עובר להם.

אולי שיתנו לה בהתחלה ללכת יחפה לחול ורק אח"כ ינסו לנעול לה?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• שונאת חול
  • אין הרבה מה לעשות
    שבגן ינסו לעניין להלהיב אותה
    אפשר לחשוף לכל מני משטחים וללכת יחפה למשל דשא
    חול ים רטוב
    אם את מסכימה צבעי ידיים לעשות יצירה על בלוק גדול עם הרגליים
    וסבלנות
    זה משהו חדש
    חול הוא מאד מאד תחושתי
    בגלל זה יש ילדים שמאד אוהבים אותו וילדים שמעדיפים להתרחק ממנו

• תודה לאל שהגינות צפונבוניות...אני שונאת חול בטירוף...בעיקר בבית שלי
    אצלינו בקיבוץ אין את הגומי יש חצץ פיצפון פצפון...עוד יותר מעצבן..זה נכנס קבוע בסנדלים וצריך לחלוץ עשרות פעמים להוציא את האבנים הקטנות
    תתחדשו על הסנדלים
    אני זוכרת שלפני שינאי התחיל ללכת התחלנו אנחנו לשים לב שיש לו היפרסנסיטיביות למגע....
    היה לו קשה לזחול על חצץ, לשבת בחול, להכנס למים ועוד ועוד ועוד...גם מאכלים מסוימים נרתע בגלל זה
    ועוד עם העיכוב הגדול שהיה לו בהליכה...התחלנו טיפול ב"צעד ראשון" ושם גם עבדו צת על מגעים..במקביל בגן לא ויתרו וכל יום ייצרו לו מצבים של התמודדות...ואחרי שבועיים לא רק שהחל ללכת אלא גם פתאום נהנה להכנס לחול, לשבת בגיגית, לאכול דברים שנגעל קודם לכן..הכל בא בייחד

ולמה אני חופרת?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה