ילדתי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם לי זה קרה...
    אמנם לא בדרך שרציתי אך להלן הסיפור -
    יום רביעי בערב, בעלי הכין לי ארוחת ערב מפנקת שכללה ביצים, גבינות מיוחדות ולקינוח פלחי מלון. עם סיום ארוחת הערב פרשתי למיטתי. איך ששכבתי במיטה הרגשתי מיים חמימים שאין לי שליטה עליהם בורחים בים הרגליים. מיים ירדו. מקוניאלים! לא עוד קיסרי בבקשה! הגענו לבית החולים ובמוניטור הבחינו בדופק עובר שחצה את גבולות ה180 פעימות לדקה. יש מצוקה...
    תוך חצי שעה הייתי בחדר ניתוח, אחרי 9 פעמים של נסיונות בחדרת זריקת הספינל לעמוד השדרה, בסוף זה הצליח וב23:31 ל1.5.13 הבן שלי הגיח לאויר העולם...
    אני עכשיו בהתאוששות. לא סיפור לידה שרציתי , אבל בהחלט עם סוף טוב!

אגב - הוא שקל 3.93 ק'ג... וואו... אני מנסה לחשוב איך היה עובר בתעלת הלידה אם היה יכול...
14 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!!!
  • בשעה טובה
  • מזל טוב מותק גדלי אותו בנחת ושיהיה התאוששות מהירה מהניתוח..
  • מזל טוב!! העיקר שהכל בסדר עכשיו!
    תרגישי טוב
  • יאיי!! מזל טוב!!!

ואחלה משקל!
  • מזל טוב מאמי!!! העיקר שזה מאחוריכים ואתם בריאים ושלמים!
    גדלי את הנסיכים שלך בנחת!!

• מזל טוב!!!!!
  • בשעה טובה!!!
    העיקר שהכל בסדר וחזרתם עם אושר גדול
    התאוששות קלה ומהירה
    והמון נחת

• העיקר אכלת ארוחה טובה לפני הלידה!!

• מאמי הכל לטובה .
    אולי בגלל המשקל שלו היה עדיף קיסרי
    העיקר שאת אחרי והוא בידייך!

• וואווו
    פייס: ortal_hori

• אכן קיטרתי פה שבוע שעבר...
    לא נורא, העיקר שבולי מתוקי, קורע אותי בהנקה )אין לי כמעט חלב והוא גדול אז אני משלימה לא עם מטרנה( .

מאחלת לכולם שיצאו בידים מלאות, לא משנה באיזו צורה!

חודש פורה לכולנו.... :)
  • העיקר שאתם בריאים ושלמים ב״ה
    אז שיהיה המון מזל טוב ובשעה טובה
    תגדלו אותו בנחת ובאושר

• ברוך השם שהכל עבר בשלום ויצאתם בבריאות שיהיה הרבה נחת ומזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה