סיפור הלידה שלי :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הכל התחיל ביום שני ב 12 בלילה כשיצא לי הפקק הרירי במלוא הדרו. אז כבר הבנתי שהלידה קרובה מתמיד. הלכתי לישון בציפייה להתחלת צירים ואכן התעוררתי ב3:30 בלילה מהתכווצויות ברחם. התחלתי לתזמן והצירים היו לא קבועים ועוד נסבלים - כל 5-10 דקות.
    הלכתי להתקלח, ארגנתי דברים אחרונים לתיק והערתי את בעלי בסביבות 5 בבוקר. בינתיים הצירים התחילו להתחזק, אבל המרווחים עדיין לא היו קבועים. ולמרות הכל הייתה לי הרגשה שזה יתפתח יותר מהר ממה שזה נראה. ב5:40 יצאנו לבי"ח, ב6:15 בדקה אותי רופאה - פתיחה של רק 2.5 ומחיקה 90%! הציעה לי לחזור הביתה או ללכת להסתובב שעתיים ולחזור לעוד בדיקה. כמובן שסרבתי לחזור הביתה כי ידעתי בוודאות שבקרוב הבן שלי יהיה בחוץ!
    ירדנו להסתובב למטה, הלכנו לשבת בבית קפה כי פתאום תקף אותי הרעב חחח
    אחרי שעה וחצי חזרנו וחיכינו שהרופאה תקרא לי. בינתיים הגיעו גם ההורים שלי והצירים הולכים ונעשים כואבים ותכופים יותר!
    נכנסתי לרופאה - פתיחה 3.5 מחיקה 90% ואז היא שאלה אם אני רוצה לעבור לחדר לידה. -ברור!! לזה חיכיתי! וגם אפידורל אני רוצה!
    בשעה 9 וחצי נכנסתי לחדר לידה והצירים כבר היו בלתי נסבלים! המיילדת שמה לי עירוי נוזלים לפני האפידורל ואני כבר מתפתלת מכאבים - פתיחה 5.
    פתאום נכנסת מיילדת אחרת ושואלת בחיוך ורוגע - "אולי ננסה ללדת ללא אפידורל?" הסתכלתי עליה במבט של "עוד שניה אני רוצחת אותך" וצעקתי לה "ממש, ממש לאאאאאאא!"
    רק לקראת 11 המרדים הגיע ואני כבר עם פתיחה של 8! הוא נתן לי את סם הקסם ומיד הרגשתי שאני בעננים חחח
    איך שהוא הלך המיילדת שוב בודקת פתיחה ואומרת לי - "יאללה אולגה, אני רוצה שתלדי, את בפתיחה מלאה ולבן שלך קצת ירד הדופק"....
    התחלתי ללחוץ בשיא הכוח שעוד נשאר לי - 2 לחיצות חזקות והבן שלי היה בחוץ, בשעה 11:20, 3010 גרם של מתיקות!
    ביקשתי מיד להניק אותו ויש לציין שהוא מקצוען מלידה חחח
    הוא ינק מלא זמן - בזמן שהמיילדת חיכתה לשלייה ובזמן שאחות תפרה לי "שריטה" אחת, ברוך השם.
    בקיצור - אני כ"כ שמחה שאני אחרי! ביום רביעי השתחררנו הביתה - מתאקלמים ומתרגלים למצב החדש. הלב שלי התרחב - אני אמא ל-2!!! :)
    הברית תהיה ביום שני הקרוב, שרק נעבור את זה בשלום!

28 תגובות
עמוד 1
  • חייייים שלי מאושרת בשבילך כל-כך !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ושוב המון המון מזל טוב !!
    תגדלי את המהממים שלך בנחת אושר בריאות וים אהבה כמו שתמיד אני אומרת

• איזה כייף לשמוע !! איך בריאלי?
  • איזה יופי של סיפור לידה!
    תגדלו את שניהם בנחת!!

• וואו אני בוכה חחחחח מהתרגשות כמובן.. אולגה מזל טוב יקירה! שתגדלי אותו בנחת ותהני ממנו בטח בריאלוש בעננים כי היא כל כך חיכתה! שיהיה במזל ובהצלחה בברית! שתראו רק אושר וימים טובים!
  • איזה סיפור לידה מרגש!!! שמחה בשבילך כל כך!!!
    גדלו את הגוזלים שלכם בנחת!

• גדלו אותם בנחת אהובתי
  • איזה יופי
    תגדלו אותם בנחת
    איך בריאל קיבלה אותו?

• מזל טוב!!!
    תגדלו את 2 הנסיכים בנחת ורוגע!!

איזה כיף זה גם בן וגם בת...
  • ואואואו איזה לידה
  • ב״ה שאת אחרי!

אהבת את הבי"ח? בשנה האחרונה הם השתפרו מאוד!

אני אומרת שהתינוק דומה לךךךך!

• מאמי שלי מלא מלא מזל טוב להולדת הנסיך.
    נשמע שהיתה לך חווית לידה מצויינת

• אולגוש סיפור מדהיםםםם
    תגדלו את שני הנסיכים בנחת בריאות ואושר

• ואי איזה באסה זה כשהם מתעכבים עם האפידורל גם אני חיכתי עד פתיחה 7

• איזה סיפור מושלם !
    גדלי אותו בנחתתתתת ובאהבה

• מאמי!!! חיכיתי לסיפור לידה שלך
  • איזה יופי של לידה!! ואיזה כייף היה לעקוב אחריך בפייסבוק
    פייס: ortal_hori

• איזה מרגש איזה לידה
  • אולגוש סיפור לידה מדהים אני שמחה שאת אחרי
    שיהיה המון במזל ובהצלחה בברית
    [/center]
  • המון מזל טוב.
    איזה כיף
    תגדלו את הנסיך בנחת.
    בריאלי תהיה אחות גדולה מושלמת...
  • איזה יופי של לידה! שוב מזל טוב
  • אחותי... ריגשת!

אני מאחלת לך מכל הלב,
    שתהני מהילדים שלך,
    תגדלי אותם בכיף
    ואני שמחה שהכל עבר בשלום ובצורה הטובה ביותר.
  • ואווו מהמם! בלי עין הרע... נשמע חלום של לידה555

• מזזזזזזל טוב מותק!!!

• איזה יופי של לידה ברוך השם
    שיהיה המון מזל טוב ובשעה טובה
    תגדלי אותם בנחת ובאושר!

• המון אושר ובהצלחה בברית
  • אולגוש איזו לידה מושלמת!!!! העיקר שאתם בסדר ועבר בשלום! איזה כיף!!
  • מדהים!!!

המון מזל טוב המון המון נחת ואושר!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה