היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בני בן ה4 כל הזמן מלטף לי את הבטן ושואל איך התינוקת תצא משם???? הסברתי כמה פעמים שאני אלך לרופא והוא יוציא אותה, אבל הילד לא מפסיק לשאול...... אמא איך, מאיפה, מהטבור? יעשו לך זריקה? יכאב לך? ואני לא יודעת איך ואם בכלל להכנס איתו להסברים שרק ילחיצו אותו . למישהי יש רעיון יצירתי???
10 תגובות
עמוד 1
שלי לא שאל איך הוא יצא . מה שכן הסברתי לו בעזרת ספר איך הוא נוצר . למשל שרק לאמא יש איבר שקוראים לו רחם וששם התינוק נמצא עד שהוא מספיק גדול ,אני בעד האמת ,כמובן ברמה ובשפה שלו . בלי לפרט על זריקות ,כאב וכו' אולי רק להכין לעייפות שתבוא עם הלידה וגם לפניה . אני תכננתי להסביר אם ישאל שלאמא יש תעלת הלידה שזה הוא גם איבר יחודי רק לאמהות ,משם בעצם הוא יגלוש החוצה כמו במגלשה בפארק :) ...לצורך כך אני אלך לבית יולדות (לא קוראת לזה בית חולים כי יש לזה קונוטציאה שלילית ) ואם ישאל איפה בדיוק נמצא האיבר הזה ,אז מסבירים במילה אחת בתוך הגוף שלי ... ואפשר להצביע עם היד מתחת לבטן למשל וכך את לא משקרת וגם לא מפרטת מידי
בהתחלה אמרתי לו ״ תאמין לי אין לי מושג איך הוא יוצא. אל תדאג המיילדת יודעת...״ ואז כשקבעתי קיסרי אמרתי לו שהתינוק יוצא מהבטן. בניתוח שבו אני ישנה וכשאני מתעוררת התינוק בחוץ וכולנו שמחים
לא יודעת עדיין מה הרמה והנורמה של גיל ארבע אבל אם הוא שואל מאיפה בידיוק הוא יוצא, אז אפשר להגיד שיש חור/פתח ממנו עושים פיפי, ולידו, יש עוד פתח אצל בנות שממנו יוצאים תינוקות. שזה מה שאסקי כתבה רק בלי מושגים.
ולגבי כאב... זה כואב, אבל אם זה ממש כואב אפשר לקחת תרופה מיוחדת ואז לא מרגישים כלום
גם שלך חשב שהתינוק יוצא מהטבור? עידו אמר לי: "אמא, התינוק צריך לעשות לך חור בבטן כדי להוציא את אח שלי".... הראיתי לו שהתינוק יצא מבין הירכיים ונגמרו השאלות. לא פירטתי כלום מעבר לכך...
ESKI גם אני קראתי לזה "בית יולדות" וגם אמרתי לחמתי שישתמשו במילה זו כי הבנתי מהסיפורים שלו שלמילה "בית חולים" יש לו קונוטציה שלילית...
ילדיי בגיל 6 ובגיל 4 שאלו אותי איך התינוקות יצאו מהבטן. הסברתי שאני הולכת לבית החולים ושם פותחים את הבטן מוציאים את התינוקות ואז סוגרים. אני קניתי ספר מהמם בנושא שמסביר באופן תמים ומצחיק. בבטן של אמא / תומס סונסון - ממליצה מאוד! צריך רק לחייך!
יש את הסרט היאח יש לי אח - ממש אהבתי אותו פייס: ortal_hori
אמנם אין לי ניסיון בזה... כי מיקה הייתה בת שנה + כשילדתי את מיכלי...
באופן כללי אני חושבת שצריך לומר את האמת. כמובן לא בצורה בוטה, אבל בהחלט להסביר על התהליך... כמו שאסקי אמרה
אצלי הם לא שאלו איך היא נכנסנ רק אמרתי להם שהולכים לבית חולים כדי להוציא אותה וזה סיפק אותה הייתי אומרת לו כמו שאחת כאן אמרה שהרופא פותח את הבטן ומוציא את העובר
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
בנות יקרות תודה רבה על העצות:-) אהבתי את רעיון המגלשה בבטן של אמא, מקווה שזה יספק אותו בכל אופן אשתדל לספר לו בעדינות ובלי הרבה פרטים עסיסיים