אי אפשר לחכות... הסקרנות הורגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות,

עברתי הזרעה שבוע שעבר, עבר בדיוק שבוע... מה דעתכן אפשר כבר לבצע בדיקה... אני מרגישה שהזמן לא זז, ומתה כבר שיהיה בשורות טובות..

שירי
8 תגובות
עמוד 1
  • היי שירי, תקשיבי אני ממש מבינה אותך אבל זה מזה מוקדם, את יכולה לעשות אבל אם התוצאה שלילית זה ממש לא אומר כלום. את כן יכולה לחכות ליום ה 12 מההזרעה ולעשות בדיקת דם

• מסכימה עם יסמין בכול מילה!!!

נכון שזה קשה
    אבל תמתיני עוד קצת

בהצלחה

• יסמין אפשר לבצע בדיקה 12 יום אחרי ההזרעה?
    הזרקתי אוביטרל לפני ההזרעה והוא אמר לי לחכות בדיוק 14 יום לפני הבדיקה...

כמה זמן אפשר לעשות בדיקה ביתית אחרי ההזרעה בלי שהאוביטרל ישפיע על התוצאה?

כל יום משמעותי!! אבל מי סופר?:)
  • תודה בנות...אתן מקסימות!

אבל בגלל הזריקה שמכילה HCG זה לא יכול להטעות?
    הבנתי שזריקת הביוץ מכילה את ההורמון לא?

שירי
  • ??? ?? ????? ?? ?????? ?????? ??? ????? ?????? ???? 12 ??? ??????? ???? ????? ?????? ?????? ????? ?????? ??????? ??? ???? ?? ????? 12-13 ??? ??????? ?????? ????? ??? ??????!!!
  • לא רואים מה רשמת...

שירי
  • ההשפעה של האוביטרל חולפת אחרי 10-12 ימים, אז אפשר לעשות בדיקת דם, בדיקה ביתית ל מומלץ כי זה יוצא לפני האיחור במחזור...

• יואוווו זה עוד המון זמן! נשמע נצח!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה