היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה ממש חמודדד..אני אישית לא מכירה ולא שמעתי על הבובות ואני מנהלת חנות צעצועים
בטח GOLY מבינה בזה...
לא שמעתי על זה דווקא חמוד ומעניין ...
באופן אישי לא מאמינה בזה - לדעתי זה אולי תלוי ברמת החיבור של הילד/ה. יש גם בחנות IMGINERIUM בובות מהסגנון הזה מסדרת "KIKO NIKO"
אני מכירה וזה נחמד אבל לי יש ניסיון במסגרת טיפולית עבדתי עם זה כמה פעמים וזה נחמד לא בהכרח הייתי בונה על זה
בת כמה היא?
נראה נחמד.
כמובן שבובה לא תפתור את הבעיה - בלי עידוד מההורים ומהסביבה.... פייס: ortal_hori
גולי, היא בת 4 זה נכנס חזק לאחרונה בארץ........... בחו"ל זה רץ.
אחותי אמרה שהיא תתחיל בטיפול... מקסימום לא יצליח... כדי שלא יהיו רגשות אשם שהנה, יש משהו שאפשר לעזור ולא ניסינו
שלום כולכם
אני אמא מקנדה (עכשיו גרה בארץ) של 4 בנות, מרפאה בעיסוק וגם אמא של הקימוצי'ז kimochis אני אשמח לענות על כל שאלות ולתת לאמהות של פורטל זה הנחה של 10% על כל קניה של קימוצי'ז יום נפלא 0546656005
אחותי קנתה לשני הילדים שלה (1.5 ו 3.5) והבובות מדהימות - גם כייפיות וגם חינוכיות - שאני מבקרת אנחנו משחקים עם הבובות, (סוף סוף הפסיקו לבקש את ה Iphone!!)
עם אתם רוצים להראות את הקימוצי'ז ולזכות בפרסים נא לההסתקל בתחרות חדשה עכשיו