בייבי בום 83 - כמה יפה כתבת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בייבי בום 83 - כמה יפה כתבת...
    אני בעיקר קוראת בפורום ופחות פעילה אבל...אני יכולה לומר שאני משרתת בצהל כבר 19 שנים בתפקידים פיקודיים ובן היתר פיקדתי עללא מעט חיילי שח"ר (שירות חרדים) ואני יכולה לומר כך - מי שבאמת רוצה לשרת בצבא יכול לעשות זאת ועדיין לשמור על אמונתו.נקודה!
20 תגובות
עמוד 1

• EPSILPON מתוקה, את עכשיו מוכיחה בעצמך כמה זה לא מתאים לחלק מהחרדים- במיוחד אלו המקפידים שלא לשרת עם נשים

• טוב שיש את שחר כחול בעלי היה שם והיה מרוצה מה גם שהבנתי שאם אתה לא מגיע ללימוד או לתפילות מעלים אותך למשפט ישר
  • אחת ויחידה - ברוכה הבאה למאה הנוכחית..ובמאה הזאת נשים עושות הכל...גם לפקד על בנים.
    מי שרוצה משרת!
    מיטב הלוחמים שלנו ,אלא שזוכים בצל"שים, חוד החנית הם חובשי כיפות סרוגות שמצליחים לשרת בצבא ולאחר השיחרור ולפרנס את משפחותיהם בכבוד והם לא פחות יהודים מאף חרדי!
  • אחד הדברים שאני שונאת זה לקרוא תגובות לא קשורות.

לידיעתך- אני אישה. ואני יודעת שנשים עושות הכל. ואני הכי בעולם שואפת שיכבדו אותנו הנשים.
    אבל זה בכלל לא הנושא- הפמיניזם.
    הנושא הוא אמונתם האישית של בני אדם שאינם חפצים לעבוד או להיות במגע עם נשים שאינם נשותיהם- ועל המדינה לכבד זאת כשם שמכבדת את האידיאולוגיה של הערבים שלא לשרת. (ואני לא נכנסת לדעתי האישית. גם אם אני לא מסכימה איתם ואני עובדת עם גברים- זו זכותם המלאה!!)

וזה שכתבת שבמסגרת שחר פיקדת על חיילים- העובדה הזו אומרת שהמסגרת הזו אינה מתאימה למי ששואף לשרת ללא נשים. ויש כאלו. ולא אני ולא את נחליט להם מה תהיה אמונתם ורצונם. זה הכל.

בלי התייחסות לדעה אישית או למצב המאה הזו.

ולא הגזמת בכלל כשקבעת שהם לא פחות יהודים. כאילו דא! מי בכלל הוציא את זה מהפה?
    ומה הקשר לעזאזל לעובדים ומתפרנסים?

• אחת ויחידה, נראה לי שאת לא הבנת למה התכוונה EPSILON
  • הנה גם את לא הבנת למה התכוונתי
  • אחת ויחידה - אני לא מתווכחת על אמונה א ב ל לכל דבר יש מחיר, לא מתאים לעשות צבא - תתרמו בדרך אחרת.
    ועוד דבר....את מרבה באמירות כמו "זכותם"..מה זאת אומרת "זכותם"?? זכותם ממומשת על חשבוני ועל חשבון יתר משלמי המיסים וזה נמאס!
  • Eli1808 -
  • Eli1808 -
  • Epsilon
    פייס: ortal_hori

• תורמים גם תורמים.

מבטיחה לך.

רק שאת זה לא יפרסמו.

יש מאות בתי תבשיל בהם מתנדבים חרדים ומחלקים מזון לקשישים, ניצולי שואה ומשפחות מעוטות יכולת, מועדוניות, חבילות סיוע למשפחות רווחה, מתנדבים עם ילדים מיוחדים, ארגוני סיוע לחולים ועזרה בתרופות וייעוץ, הסעות חולים לבתי חולים (אני בעצמי מתנדבת שם), ועוד. יש לי גם שמות מפורטים אם תרצי. עוזרים ללא אפליה, לכולם. לא בודקים אם הקשיש שומר שבת או צם בכיפור. לכ-ו-ל-ם. מה- זה נקרא לתרום לקהילה פחות מלעבוד בגלי צה"ל??

וזכותם. בהחלט. וזכותם לא ממומשת על חשבון אף אחד.
    ועל אמונה משלמים מחיר- בזה אני מסכימה איתך. והמחיר הוא הסטיגמה הזו וההסתה הנוראית שיש כנגד ציבור שלם. שמשלם מע"מ בדיוק כמוך ורובו עובד ומפרנס את משפחתו גם אם מאכילים אותך אחרת בתקשורת.

ולמי את קוראת "משלמי המיסים"?

• מיהם משלמי המיסים?? אהלן, נעים מאוד, אני ושכמותי הם משלמי המיסים.ו המון מיסים..
    אני לחלוטין לא מבינה את ההתממות שלך ואת גישת ה- מה לא בסדר?
    לא בסדר זה שרק אמהות חילוניות ו/או מהמדזר הדתי לאומי שולחות בנים לצבא כדי שיגנו על הבית!
    לא בסדר זא שאני משלמת למעלה מ- 30% מס כדי להחזיק על הגב שלי מגזרים חלשים ו/או מסופסדים !
    לא בסדר זה שאני צריכה לחשוב טריליון פעם אם להביא עוד ילד, כי ילד = הרבה הוצאות ! ואמא חרדית - לא! היא תלד ואני אשלם! וזה נכון בכל הוקטורים של השרתים הציבוריים שממומנים על ידי הציבור שלי - ביטוח לאומי, בריאות, רווחה ועוד ועוד ועוד - הכל ממומן מכספי משמי המיסים (שכמותי - זוכרת?)
    לא בסדר זה לגדף ולקלל חרדים שבוחרים להתגייס עד כדי מצב שהחיילים המקסימים האלה צריכים להוריד את המדים (בדרך כלל בשרותים ציבוריים בתחנות המרכזיות) לפני שהם מגיעים הביתה אחרת יעשו להם משברך..

אז את באמת שואלת מה לא בסדר?
  • האמת כבר אין לי כוח לענות על השטויות שאת כותבת. באמת.

"אני ושכמותי".
    ואני לא משלמת מס מהמשכורת שלי? ובעלי? מה את מקשקשת? לחרדי יש זיכוי מס מיוחד? נו יאללה באמת ספרי לי על זה.
    וכמה ילדים במשפחה יהיו לי לא את תקבעי לי. וגם לא אף אחד אחר.
    ושיקחו לי לאלף עזאזל את ה170 שח העלובים שלא מדגדגים לי את המינוס.

ואח שלי לא צריך להוריד שום מדים בשירותים כי אף אחד לא עושה עליו עליהום. אז תרגיעי.

ולא כל המשרתים באמת מגנים עלינו. הרבה מגנים על דפי עיתון במחנה או על האוזניות בגלי צהל או על השולחן בקריה.
    ויש כן הרבה חרדים בארגוני הצלה עזרה חסד ושות שכן עוזרים לך. אולי לא לך ממש אלא לחלשים ממך. ועליהם לא שמעת כי את לא רוצה לשמוע.

לזה אני קוראת ליבוי שנאה סתם. בלי עובדות. בלי ידע. סתם כך- להמציא שאני לא משלמת מיסים.
    זאת ממש חוצפה. ופגיעה אישית.

• תנוחי....
    התגובות שלך רחוקות מלהיות "נאורות" ועוד הרבה פחות מזה..חכמות...
    אל תתקפי.תתמודדי.
  • ואגב האמירות שלך על כך שלא כל החיילים מגנים עלינו - בורות קלאסית...והרבה יותר מזה חוצפה!!!
    כל פקידה בקריה עושה פי טריליון מהחרדי/ית עם פטור.הבנת?????
  • ואגב האמירות שלך על כך שלא כל החיילים מגנים עלינו - בורות קלאסית...והרבה יותר מזה חוצפה!!!
    כל פקידה בקריה עושה פי טריליון מהחרדי/ית עם פטור.הבנת?????
  • שימי לב שאת לא עונה לעניין בעוד שאני הגבתי לך במפורט.

ואני כבר הולכת לנוח.

ולמזלי לא את תקבעי את רמת האייקיו שלי. ולא של אף אחד.

• אפסי נסחפת
    פייס: ortal_hori

• אורטל אני לא חושבת שאפסילון מגזימה,
    היא אומרת את מה שהרבה מאוד אנשים חושבים.
    בנוסף, כמעט בלתי אפשרי להתבטא ברגישות כשמדובר על נושא טעון כל כך.

לפיכך ובקיצור, אני חושבת שכדאי להכריז שאנו מסכימים על חוסר הסכמה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה