הריון ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן אני חדשה כאן לפני שבוע וחצי גיליתי שאני בהריון!!!!
    אני לא יודעת מה אני אמורה להרגיש בגוף או מה אמור לקרות לי אשמח אם תענינה לי!
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל שיהיה במזל טוב
  • תודה רבה לך!
    אני בשבוע 5 ואני קצת קוראת עכשיו שנשים מרגישות זוועה בתחילת ההריון וזה קצת מפחיד....
  • אין מה לפחד , כל אחת והגוף שלה , יש נשים שדווקא מרגישות מצויין !
    אני הרגשתי בעיקר עייפות ורגישות בחזה ,מעט מאוד בחילות ...
    בהריון הזה הרגשתי יותר חולשה ויותר בחילות ... כמו שאת מבינה גם לאותה אישה כל הריון שונה ...
    תעשי כאן סיור באתר יש אחלה הסברים על הכל
  • לא הייתי קוראת לזה זוועה בכלל.
    יש רגישות בחזה, כאבים בבטן התחתונה - כמו כאבי מחזור- לא משהו כואב מדי, זה תקין ונובע מגדילת הרחם
    לי אישית היו בחילות, כמעט ולא היו הקאות
    ועייפות... הייתי הולכת לישון מוקדם יחסית - בעלי היה מתבאס עלי
  • בטח קראת המון בגוגל על תופעות הריון (בחילות והקאות, כאבים בשדיים / רגישות בפיטמות, כאבים מעין כאבי מחזור וכו'..) אבל... לא כולן חוות תופעות אלה וגם זה בסדר. אישה שלא חווה תופעות "לוואי" של הריון - זה לא אומר שמשהו לא תקין חלילה.
    תיהני מכל רגע.
  • מזל טוב!!!
    שיהיה קל ותקין

כל הריון שונה מחברו ומקודמו
    יכול להיות שלא תחווי כלום, ויכול להיות שהכל
    בינתיים תהני מכל רגע נינוח

• כמו ששירה אמרה
    ומזל טוב

• מזל טוב!!!!!!!!

את אמורה להרגיש את מה שתרגישי חחחח כל אחת משהו אחר, אם בכלל
  • אני לא הרגשתי שום דבר חוץ מהתכווצויות בבטן.............

המון מזל טוב הצלחות

• מזלטוב
    פייס: ortal_hori

• קודם כל שיהיה בעשה טובה!!

לכל אחת יש הרגשות שונות. אני יכולה להגיד לך שזה ההריון השלישי שלי, וזה ההריון הראשון שבו אני מרגישה מצויין (חמסה, חמסה, מלח שום בצל), כשבשניים הקודמים הרגשתי זוועתית וסמרטוטית. ותכלס? מי בכלל זוכר את זה? הכי חשוב שזה עובר
  • מזל טוב
    הריון תקין ובריא ואת יותר ממוזמנת להיות שותפה פה בפורום

• מה שרשמו הבנות שיהיה בשעה טובה קל ותקין ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה